feriepark bilde

Countrykveld med Crashville 22/10

Bergtatt Bistro - Hallingdal Feriepark - Myrovegen 15

 22.10.2016 20:00 - 02:00
 

Crashville har jobbet seg opp til en status som et svært ettertrakta countryband! De har spilt en fantastisk countrykveld på Bergtatt tidligere. Vi regner det som en selvfølge at alle som var her sist kommer igjen - og forteller om det til slekt & venner...  Puss bootsa dine og kom på countrykveld med Crashville !

 

Gjør en helkveld ut av det og bestill bord i restauranten på tlf 32 69 92 00

 

Inngang: Kr 250,-

 

KJØP BILLETT HER

 

Aldersgrense 20 år.

 

Kontakt    |    Veibeskrivelse    |    get iCal link

 
 

TILBUD
arrangementspakke med overnatting

Kr 1495,- pr pers for ett døgn. 

Kr 1995,- pr pers for to døgn. 

Inkluderer overnatting i hytte, inngang til countrykveld og 3 retters middag i Bergtatt Bistro, utvask og sengetøy.

Bestilles på 3269 9200 eller post@feriepark.no

Crashville gikk inn i 2014 med et brak, med live opptreden på NRK P1 Nitimen og de ble invitert til å gjeste det populære Tv2- programmet God Morgen Norge. Der slapp de enda en ny singel, "Hei Du" som er en opptempo gladlåt.

Det Ørsta-baserte countrybandet Crashville så dagens lys under en fuktig flåtefest på Vatnevatnet en varm maikveld i 2007. Etter noen måneder med øving kom tilbudet om den første spillejobben, og siden har det balla på seg.

I starten spilte bandet mest coverlåter fra kjente countryartister, men spiller også en god andel egne låter. Debutalbumet "Fyrste Reis" vart utgitt i 2011 og solgte godt, albumet fikk gode kritikker. Crashville har fylt opp både store haller og mindre lokaler, samt gjort det godt på de største countryfestivalene i landet.

 

 


Inspirasjon til musikken henter bandmedlemmene både på jobb og ellers i nærmiljøet, i tillegg til andre artister. Låten "Nyskilt" blir jevnlig spilt på radio. Guttene synger på dialekt og ønsker å skrive sanger som folk kan kjenne seg igjen i. Målet er å spre musikken over hele landet, og så langt er bandet godt på vei. I oktober 2013 ga Crashville ut singelen "Aldri ei tåre", som er en duett med countrydronningen Liv Marit Wedvik.

Crashville består av:

Øystein Nybø (trommer,kor)
Tom Andre Holen (bass)
Hans-Christian Humberset (el-gitar, kor)
Svein Ivar Holen (gitar,vokal)

Kristiane Runde-Fele
Maline Rebbestad Manseth-Kor

 

 

 
 

Hallingdal Feriepark AS | Adresse: Myrovegen 15, 3570 Ål | Telefon: 32 69 92 00 | E-post: post@feriepark.no