Til Bestilling

feriepark bilde

BYTING på utescena 5. august!

Hallingdal Feriepark - Myrovegen 15, Ål

 05.08.2017 20:00 - 02:00
 

Tradisjonen tro blir første helga i august en skikkelig god festhelg! I år flytter vi folkefesten tilbake dit hvor den starta - nemlig ned i Hallingtunet og på vår flotte utescene. 

Hellbillies har spillt på hjemmebane denne helga i 14 år. Dessverre valgte de i år ett annet spillested enn her på hjemmebane. Vi tror derimot at publikum uansett denne helga vil komme for folkefesten og festivalstemninga - og god musikk skal vi love dere! 

 

Vi starter med Vidar Johnsen (helt riktig; tidligere Vamp-vokalist og stjernekampdeltaker) som trollbinder publikum med sine herlige låter i pop/rock/folk/vise sjangeren. 

 

BYTING har vært hos oss flere ganger før og spilt for ett smekkfullt Bergtatt Bistro! Vi gleder oss til å høre de utendørs i ekte countrysjanger. 

 

Og til sist er det tid for Fat Fred & and the possumhunters! Uptempo hillbilly ispedd en passe dose rockabillymusikk. Gjett om det da er tid for å finne rockefoten og ut på dansegulvet! 


Vi gleder oss vilt til å skape en skikkelig folkefest igjen - og håper dere gjør det samme!

 

Pris: kr 400,- (450,- i døra)

Aldersgrense 18 år

 

Kjøp billetter her

 

 

Kontakt    |    Veibeskrivelse    |    get iCal link

 
 
Byting

BYTING

Telemarksbandet Byting spilte i Bergtatt Bistro i mai i fjor. De som ikke var tilstede da, bør gripe sjansen raskt nå. For alle som faktisk var der vil garantert komme denne gangen også!! Med beina plantet innenfor country, rock `n roll og norsk folkemusikk, blir det garantert stemning når gjengen fra den norske rednecks TV-serien inntar Bergtatt! For de som måtte lure, blir betegnelsen "byting" brukt som beskrivelse av en person som til tider er en villbasse, eller som de sier; "Men heilt ubrukeleg e'n nå au, den bytingen."

 

Bandet oppsto i kjølevannet etter studioinnspillingen av låta "Høvdingen", en hyllest til Jon Elling Buen Garnås som forlot oss alt for tidlig. Tekst og melodi til "Høvdingen" er skrevet av vokalist og frontfigur i Byting, Thomas Hellekås. I studio hadde Thomas med seg Jon Ellings bror, Per Anders Buen Garnås til å traktere hardingfela og underveis i innspillingen begynte Thomas og Per Anders å prate litt om å starte et band i sammen. Behovet for trommeslager dukket opp og det viste seg at teknikker i studioet, Halvor Halvorsen, var trommeslager og på utkikk etter nye utfordringer. Svein Eivind Mo Haugan hadde tidligere spilt litt sammen med Thomas i lystige lag og han mente at Svein Eivind, eller "Teipen" som han kalles, ville være en ressurs i bandet, både som gitarist, låtskriver og vokalist. Thomas tok kontakt, "Teipen" takket ja på flekken. Han trakterer nå flere strenger i bandet. Marius Skjelbred kom snart inn som fast medlem, etter en liten stund med innleide bassister, og slik ble bandet komplett.

 

Låter om livets realiteter, selvopplevd eller gjenfortalt, på godt og vondt, står i fokus for Byting; "Høvdingen" handler om bortgangen til en god venn, mens f. eks. "Med håndjønna på" er en alvorlig, men dog munter låt om en tur til by`n med begge henda lenket fast på ryggen. Begge kledd i en musikalsk drakt som har elementer fra tidligere nevnte sjangre.

 

Besetning:

Thomas Hellekås: Vokal/akk. gitar

Svein Eivind Mo Haugen: El. gitar/vokal

Per A. Buen Garnås: Fele

Marius Skjeldbred: Bass

Halvor Halvorsen: Trommer/vokal.

 

Vidar Johnsen

 

Vidar Johnsen

For de fleste musikkelskere mest kjent for sin rolle som frontfigur i VAMP, hvor han var vokalist fra 1999 til 2006. Vidar bidro blant annet med radiohiten og livefavoritten ”Fuglane vett” på Vamp-albumet ”Månemannen» som kom ut i 2002.

 

 

 

 

Fat Fred

 

Fat Fred & THE POSSUMHUNTERS

Sagt beskjedent av de selv: "En gjeng karer fra innerste hillbillyland, som sjelden ser eller omgås andre"

 

Sagt av andre: 

 

 

Fra Buckleys:

"Fat Fred & The Possumhunters er blant våre favoritt scenegjengangere – hver gang de gjester oss, får hørerne en maktoppvisning i nær totalitær sjangerutfoldelse, pur spilleglede og energi som burde vært offentlig tilgjengelig på apotek. Sett av denne lørdagskvelden for en skikkelig dose analog rockabilly på høygir!"

 

Skedsmo bluesklubb
"Gutta fyrer løs fra første tone med uptemp hillbilly ispedd en passe dose rockabillymusikk. Den ene fengende låta avløser den andre i takt med svetten og klærne til frontfigur Fredrik «mad man» Støvind. Disse fem uhøytidelige gutta innehar den egenskapen at de klarer å fange publikum med musikalsk dyktighet og stor spilleglede."

 

Smelteverket:

It doesn’t matter what time of the day it is, and it certainly doesn’t matter where. Fat fred & the Possumhunters will bring the house down either if it is a nightclub after midnight full or drunk horny adults, or a pub in the middle of the afternoon with families with kids, and grown-ups having their first beer.

If you haven’t had the honor of seeing them yet, then you owe it to yourself. If you have, then you know you’re addicted. And you’re not afraid to admit it.

 

 
 

Hallingdal Feriepark AS | Adresse: Myrovegen 15, 3570 Ål | Telefon: 32 69 92 00 | E-post: post@feriepark.no