Til Bestilling

VELKOMMEN TIL

RESEPSJONEN 

Her får du vennlig hjelp med verdibrikker, praktiske spørsmål rundt overnatting og camping eller tips og turistinformasjon om hva du bør se av Hallingdals mange muligheter. Vi ønsker å legge til rette for gode opplevelser: Når du reiser herfra skal du være sikker på at Hallinglad ikke er en trykkfeil! se ÅPNINGSTIDER HER!

 

GLADLIGVARE BUTIKK

Butikk med ferskt brød, aviser, godterier, middager og småting.
ÅPNINGSTIDER


SANITÆR I SÆRKLASSE

Du vil neppe tro at du er på camping når du får se vårt flunkende nye sanitæranlegg. Her er det varmekabler og flotte fliser, kombinert med delikate tredetaljer og dusjer av høyeste kvalitet. Egen koselig avdeling for småbarn og et utvalg familierom der man kan være like usjenert som på badet hjemme.

 
Kjøkken i ferieparken

FLOTT FELLESKJØKKEN

I felleskjøkkenets moderne fasiliteter kan du lage mat og drikke etter hjertets behov. Når dere er ferdig med å spise, kan du ta oppvasken sammen med naboen, eller du kan bare nyte den gode utsikten.

 

VASKERI

Rene klær må til. Våre vaskemaskiner og tørketromler er helt nye, og svært raske og effektive. Så kaster du ikke bort mer tid av ferien enn du må.

 

GLADLIGVARER - VÅR EGEN NÆRBUTIKK!

I ferieparkens butikk kan du handle alt fra ferskt brød og aviser til et utvalg middagsretter, drikke og kanskje noen av tingene du glemte å ta med hjemmefra. Savner du enda noe mer, kan vi sikkert skaffe det også! Vil du handle stort, finner du en kjedebutikk noen hundre meter utenfor parken.

 

AKTIVITETSHUS

Vi er veldig stolte av aktivitetshuset vårt som er pakket med morsomme og utfordrende aktiviteter både på utsiden og innsiden. Norges sprekeste lekeplass på utsiden. Inni er det største lekeland mellom Oslo og Bergen, samt spill og leker for de minste. Mellom slagene kan du drikke og spise litt i vår hyggelige Snakkbar.

 

GRATIS WIFI

Gratis WiFi over hele parken for våre gjester. Registrering i resepsjonen for adgangskoder.

 

 

KROPP&HELSE

Vår samarbeidspartner tilbyr forskjellige behandlinger og velvære for kropp og sjel. Hvorfor ikke unne seg litt ekstra luksus når du har fri? Yoga/gruppetimer Helhetlig trening, lave skuldre og total avslapning! Arrangeres jevnlig i høysesong. Spør i resepsjonen for mer informasjon.

 

HUNDEDUSJ I SOMMERTIDEN

Jada – her kan du enkelt vaske menneskets beste venn. Selv om Fido ikke skulle ønske seg spabehandling, kan det være praktisk å ha tilbudet etter en dag ute i naturen.

 
 

Hallingdal Feriepark AS | Adresse: Myrovegen 15, 3570 Ål | Telefon: 32 69 92 00 | E-post: post@feriepark.no