Til Bestilling

Om Hallingdal Leirskole

Om Hallingdal Leirskole

Hallingdal Leirskole er en virksomhet i Hallingdal Feriepark, en av Skandinavias beste campingplasser. Vi kan tilby førsteklasses fasilitieter for læring, aktiviteter, moro og sosialt samvær. Innkvartering i våre flotte designhytter, mens middager inntas i restauranten Bergtatt Bistro.

Lærere på Hallingdal Leirskole

Lærere på Hallingdal Leirskole

Ål Kommune har ansatt lærere som ikke bare er svært kompetente, men som vi også trygt kan si er veldig hyggelige - for det sier de fleste besøkende klasser og lærere også!

Program-eksempler ved Hallingdal Leirskole

Program-eksempler ved Hallingdal Leirskole

Vi kan tilby et stort mangfold av pedagogiske aktiviteter - snakk med oss om ønsker, så finner vi sammen det optimale opplegget for deres klasse. Utover beliggenheten i noe av landets flotteste fjellturterreng, har vi  egen 4H-gård med dyr, vi samarbeider med bl.a Luftambulansen, som kan ett og annet om førstehjelp og livredding og E-Co - som hjelper oss med et spennende Energi-program!!

På Hallingdal Leirskole bor og spiser dere førsteklasses!

På Hallingdal Leirskole bor og spiser dere førsteklasses!

På Hallingdal Leirskole bor elever og lærere i designhytter med 4, 6 eller 8 sengeplasser - eller i Cabby luksus campingvogner.

Hyttene har dobbeltrom, eget kjøkken og bad, stue med TV, wifi, peis og varmekabler i gulvet. Campingvognene har doble soverom, stue/oppholdsrom med TV, wifi, kjøkkenkrok, toalett og isocamp fortelt. 

Fritidsaktiviteter

Fritidsaktiviteter

Hallingdal Leirskole har et mangfoldig aktivitetstilbud på fritiden utenfor undervisningen - med muligheter for utlån eller leie av diverse utstyr: Sykler, hjelmer, sikkerhetsstyr til klatring, skøyter, truger, ski, fiskeutstyr, båter, kanoer, kajakker, redningsvester, fotballer, volleyballer, teambuildingsutstyr, kart og kompass, bordtennis, kubbespill og mye mer.

 

LES MER ›

Praktisk informasjon

Praktisk informasjon

Her finnes nyttige opplysninger og tips til forberedelser, planlegging, utstyrsliste og annen praktisk informasjon for dere som vil til Hallingdal Leirskole. 

Tilbakemeldinger

Tilbakemeldinger

Vi er veldig stolte av leirskolen vi har skapt - og  det er ikke til å legge skjul på at vi gjerne skryter litt. Men viktigere og hyggeligere er det at også andre skryter! Se hva noen av de som har vært her sier.

 

Hallingdal Feriepark AS | Adresse: Myrovegen 15, 3570 Ål | Telefon: 32 69 92 00 | E-post: post@feriepark.no