Høyt under taket i

Til Bestilling

Mathias Andreasen, pedagogisk leder v/ Hallingdal Leirskole

 

MATHIAS ANDREASEN
Pedagogisk leder


Mathias er blant annet en erfaren pedagog, brefører, fjellvert, guide, kursholder, og ikke minst leirskolelærer! Han har foruten en bachelor i biologi, utdannelse innen førstehjelp og som soppkjenner, naturveileder, brefører-veileder og instruktør, isklatrer og skredrednings-instruktør.


Han har tidligere vært med på å utvikle omstrukturering av Gjende Føring på Gjendebu og Memurubu, vært styreleder i Jotunheimen Haute Route, fylt alle roller på Spiterstulen Turisthytte, vært ishugger i Klimapark 2469, selger i fjellsport- og skiavdelingen hos Oslo Sportslager, resepsjonist, servitør og bartender på Grotlig Høyfjellshotell, driftsansvarlig, mm for Breoppleving AS, fjellguide og brefører hos Norgesguidene, seniorfjell- og brefører på Spiterstulen eier og daglig leder av Jotunheimen Glacier Guides, samt leirskolelærer ved Varden fjellskole på Spiterstulen, rektor og daglig leder på Norgesskolen og vertskap på Lungsdalsseter for DNT. 

Mathias er god til å formidle, ikke bare i direkte kontakt med barn og voksne, men også som utvikler og grafisk designer av diverse naturrelaterte nettsider; jgg.no, breoppleving.no, www.villmarksyoga.no, m.fl


Leirskolelærere med sterkere kompetanse mistenker vi at du skal lete lenge etter! 

 


 

Mathias lærer bort førstehjelp på Hallingdal Leirskole
Daria Dysthe er lærer ved Hallingdal Leirskole

DARIA DYSTHE

Leirskolelærer

 

Daria er relativt lokalkjent, fra Hemsedal. Hun har praktisk Pedagogisk utdanning og en bachelor i Friluftsliv fra høgskulen i Sogn og Fjordane, i tillegg til en rekke gjennomførte kurs; Jegerprøven, Klatreleder, NPF Havkurs, grunnkurs klatring, bre  og metodekurs skred, trnener 1 kurs i telemark og alpint, dykkersertifikat og vekterkurs. 
I tillegg har hun allsidig yrkesbakgrunn, som butikkansatt, vareblsjåfør og torgselger, kokk- og gårdshjelp i Australia, telesupporter  ved flere kundesentere og har i tillegg jobbet i helsesektoren.

 

 
 

Hallingdal Feriepark AS | Adresse: Myrovegen 15, 3570 Ål | Telefon: 32 69 92 00 | E-post: post@feriepark.no