Til Bestilling

Sundreball 2018

Sundreball 2018

Stemningsfestivalen som samler eit breitt spekter av artister, lokale og tilreisande publikum i alle aldrar til tre dagar med musikkopplevingar, latter og godt selskap i den unike og tradisjonsrike «bygdahus»-atmosfæren på Sundrehall. ADAM DOUGLAS, MORTEN ABEL m.fl!! Slå til på SUNDREBALLPAKKA med overnatting fre-søn og helgepass: Kr 1500,-

Hallingsprettpakka

Hallingsprettpakka

Hallingsprettpakka gir en gunstig pakkepris som inkluderer overnatting, shuttelbuss, pensjon i Hallingdal Feriepark og Ettersprettbillett.Gratis aktiviteter for boende

Gratis aktiviteter for boende

I høst får alle som bor i ferieparken GRATIS inngang til lekeland, Hallingkastet og 4H besøksgård! Sykkelparken er også gratis å bruke - åpen for alle! Eventyrgolfen er åpen og vi har utleie av kano, kajakk og båt med mer. Sjekk alle våre aktiviteter her:

Høsttilbud på camping

Høsttilbud på camping

Nå har vi høsttilbud til alle med bobil og campingvogn. Betal for 1 plass og få 2 ved siden av hverandre. Plassene kan du velge selv fra kartet vårt! Ta med deg gode campingvenner og nyt gode opplevelser i Hallingdal Feriepark i høst. Nå får boende gratis inngang til lekeland, Hallingkastet og besøksgården! 

Sesongplass vinter

Sesongplass vinter

Vi har den siste tiden hatt stor pågang på vinterplasser, men har noen tilrettelagte plasser igjen. Bestiller du vinter sesongplass eller helårsplass nå, så inkluderer vi ett sesongkort i Ål Skisenter (Verdi kr 3900,-). I tillegg fri adgang for barna i lekeland, Hallingkastet og 4H gården i hele leieperioden. Fra kr 9 950,-

Helårsplass - "ÅL inclusive"

Helårsplass - "ÅL inclusive"

Vi har et begrenset antall helårs vognplasser. Plassene er hele 140 kvm store og ligger rett ved elven. Helårsplassen inkluderer bl.a ett gratis sesong heiskort i Ål Skisenter og gratis sesongkort i lekelandet Hurramegrundt! og Hallingdal 4H-gard.

Ring oss på telefon 3269 9200! 

Gavekort

Gavekort

Hva er bedre enn å gi glade opplevelser? Gavekort i ferieparken blir aldri feil! Vi tilbyr også årskort - en gave som varer hele året!

Sesongplass sommer

Sesongplass sommer

Sommer sesongplass fra 01.mai- 30.september 16.000,- inkl gratis inngang til Hurramegrundt! Lekeland. Sommeren er spekket med aktiviteter for hele familien hele sommeren! Vil du bestille eller ha mer informasjon: Ring oss på  32 69 92 00 eller send epost til post@feriepark.no

Bursdagselskap i Ferieparken!

Bursdagselskap i Ferieparken!

Kjør bursdagselskapet til parken, så vet du at det blir en gøyal bursdag! Bursdagen har adgang til Hallingkastet og Hurramegrundt! og kommer innom og fyller på litt næring i Snakkbar underveis. Voksne medfølgere får gratis kaffe mens de venter i Snakkbar. Fra kr 165 per deltaker. 

Julebordspakke

Julebordspakke

Julebordsweekend: Kr 2990,- for to personer inkl. julebord. Inkluderer overnatting hele helgen i våre koselige hytter og vårt berykta julebord i Bergtatt Bistro. Live musikk ved Retro. Barn bor og spiser gratis og har gratis inngang i lekeland julebordshelgene!

Jul og nyttår i Hallingdal

Jul og nyttår i Hallingdal

Unn deg juleferie på fjellet! Fine dager i skiløypene og skibakken, kos og late timer foran peisen på hytta mens barna storkoser seg på skøytebanen, i akebakken, railparken eller i lekelandet! Ablegøyer og underholdning med Steve Hart, gratis lekeland og den store nyttårfesten i Bergtatt Bistro!

Vedrørende alle tilbud

Vedrørende alle tilbud

• Tilbud gjelder utvalgte perioder og utvalgte boenheter og er avhengig av tilgjengelighet.

• Hallingdal Feriepark forbeholder seg retten til å endre priser og pakker


• Rabatter gjelder kun på overnatting/plassleie og ikke på andre tjenester og produkter, med mindre det er spesifisert


• Aktivitetspakke gjelder Hallingkastet og Hurramegrundt!, samt Besøksgården når den er åpen. Inkluderer ikke Høyt & Lavt og aktiviteter som krever instruktør.

• Alle priser er inkl mva.

 
Julegavetips

Julegavetips

Hva skal man gi til noen som har to av alt? Vi har nå kampanjepriser på årskort i lekeland og klatreparken Høyt og Lavt Hallingdal. Du kan også kjøpe gavekort med valgfri verdi. Gaver som varer hele året!

Tilbud på årskort

Tilbud på årskort

Kampanjetilbud på årskort! I lekeland og Høyt og lavt klatreparken. Lekeland: Kr 850,- pr pers (ord. 1350,-) Kombikort Høyt & lavt klatreparken og lekeland: Fra kr 1750,- (ord 2700,-)

 

Hallingdal Feriepark AS | Adresse: Myrovegen 15, 3570 Ål | Telefon: 32 69 92 00 | E-post: post@feriepark.no