Ingen bilder? Les på nett

Vinterparadiset Hallingdal

 
Vintertilbud!

Vintertilbud!

Hytte og heiskort til snøkanonpris!

Våre designhytter fra kun kr 850,- pr døgn! I tillegg får våre gjester halv pris på heiskort i Ål Skisenter som ligger kun 15 min fra oss (gjelder opphold frem til 16.2). I helgene kan du henge på bandvogn opp til toppen av fjellet og kjøre på ski ned igjen til Ål. Snø og skiforholdene er helt optimale, grip sjansen!

 
Gledelig vinterferie!

Gledelig vinterferie!

Daglige aktiviteter for barna

Sentralt blant løyper og skisenter kan du fylle vinterferien med langrenn eller alpint og aktiviteter i ferieparken som akebakke, skøytebane, barnas verksted, familiequiz, barneskirenn, koketeater og mye mer. Lekeland er åpent alle dager i vinterferien. Fortsatt ledige hytter! 

 
Se visningshytta!

Se visningshytta!

Sjekk de nye bildene!

Selveierhytter i egen grend med rolig beliggenhet ved Hallingdalselva og utsikt til Strandafjorden. Samtidig kun et steinkast unna Ferieparkens fasiliteter. Kom og se den lekre visningshytta og tomtene.

Med svært gunstig finansiering og utleie i regi av ferieparken, er det mulig å eie hytte nesten uten reelle kostnader!

 
Hallingsprettløypa komplett

Hallingsprettløypa komplett

Meld deg på skifesten for folket!

Snøen har lavet ned i voldsomme mengder i hele januar, så nå er det drømmeforhold i hele dalen! Hallingsprett-løypa er blitt en etablert og populær langrennstur. Nå går den hele veien fra Kikut, Geilo over Sangefjell og helt ned i ferieparken med bro over elva! Vi anbefaler å teste nedfarten fra fjellet! 

 
Sundreball til helga

Sundreball til helga

Snart sluttsolgt!

FÅ billetter igjen til musikkfestivalen, og noen få SUNDREBALLPAKKER igjen. Inkludert overnatting i hytte fre-søn og helgepass for kun kr 1500,-  Ikke gå glipp av Adam Douglas, Morten Abel og mange fler!

 
Irsk aften med B-Karad´n

Irsk aften med B-Karad´n

Lørdag 3. februar

Irsk aften i Bergtatt denne lørdagen. Vi serverer irsk inspirert a la carte meny i restauranten, etterfulgt av mannskoret B-Karad´n som har med seg ulike gjesteartister for anledningen. Dette blir livat!!