Til Bestilling

feriepark bilde

Lansering av ny høstmeny

Bergtatt Bistro - Myrovegen 15

 08.09.2017
 

Fra 8. september skifter Bergtatt Bistro ut menyen. Da blir det en helt ny høstmeny basert på årstidens delikatesser! 

 

Kl 19.00 denne fredagen ønsker vårt dyktige kjøkkenteam velkommen, og vil presentere den nye menyen for dere. Og du kan få prøvesmake ett utvalg av dette! 

 

Pris: Kr 200,- pr pers

I denne prisen får du da smaksprøver på fire ulike retter som kjøkkenteamet vårt har valgt ut fra høstmenyen. En forrett, to hovedretter og en dessert. Vi lover det er nok mat til et fullverdig måltid, og du får her da smakt på litt forskjellig kjøkkenet vårt ønsker å vise frem. (Drikke er ikke inkl.)

 

NB! Begrenset antall plasser - bordreservasjon påkrevd! Førstemann til mølla..

Reserver på tlf 3269 9200 eller post@feriepark.no senest søndag 3.september.

 

Uansett hvilke ord vi bruker om Bergtatt Bistros herlige nye høstmeny... kan det ikke konkurrere med å smake på den! Derfor lanserer vi den nye høstmenyen med en kom-og-smak-aften, og håper dette vil gjøre at du kommer tilbake også en senere anledning. Poul og Andreas har som mål og skifte ut menyen månedlig fremover, alt etter de beste råvarene de får tak i.

 

Sommerferien er over og høsten og rutinene er i gang igjen! Det vil ikke si at man ikke skal kose seg litt allikevel?! Hva er mer koselig enn å sitte foran peisen i Bergtatt Bistro og nyte et glass med noe godt i sammen med gode venner? 

 

Ring og bestill nå da vel! 

 
 
 

Hallingdal Feriepark AS | Adresse: Myrovegen 15, 3570 Ål | Telefon: 32 69 92 00 | E-post: post@feriepark.no