Til Bestilling

Tegnekonkurranse

 

HELE PÅSKEN: TEGNEKONKURRANSE!

VINN FLOTTE PREMIER!

Tegn en fin påsketegning  til oss, lever i resepsjonen, så henger vi opp.

SØNDAG 16/4 trekker vi vinner av påsketegninger!

 

Morgenklubben live on air fra Bergtatt Bistro

FREDAG 7/4 Kl 06.00 -9.00
Morgenklubben Live fra Bergtatt Bistro

Loven, Geir Schau og Annette pisker tradisjonsrikt opp stemningen før Hallingspretten med Morgenklubben direktesendt fra Bergtatt Bistro. Alle er velkommen i bistroen, vi har åpent hus og drop in. Gratis kaffe til alle gjester. For den som vil spise har vi en herlig frokostbuffet for kr 159,- I tillegg nystekte vaffler! Mmm... Vel møtt!

 

Minispretten Barneskirenn

 

LØRDAG 8/4

MINISPRETTEN  

Minispretten er et uhøytidelig og morsomt skirenn for barn opptil 12 år. På grunn av snømangel nede i dalen, blir det i år en variant med rebusløp i ferieparken. Påmelding ved resepsjonen. Fra kl 10.30 - 12.00.  Diplom og fine premier til alle. Premieutdeling fra utescena kl 12.  

 

Tidenes råeste afterski

LØRDAG 8. APRIL
Hallingspretten med TIDENES RÅESTE Afterski

fra kl 12.00 ved utescenen i ferieparken. Radio Norge DJ, Broadcasting av Hallingsprettsendinga, DJ LeMar, Mr. Sax-on-the-Bar, diverse underholdning og salg av mat og drikke i oppladingen til at det tar av fullstendig på Etterspretten i teltet. Du har vel sikret deg billett?

 

MANDAG 10/4

BARNAS VILLMARKSCAMP med GEIR SNARE kl 17-19.

Geir er villmarkens sønn - og særdeles flink til å formidle naturglede til barna. Her kan det bli bålkurs med sertifikat, pinnebrødsteking og kanskje mer gøy!  Pris kr 50  og forhåndspåmelding senest dagen før.

 

Bergsjørennet Søndag 29/3

 

SØNDAG 9/4

BERGSJØRENNET 

For de som ikke har fått nok etter Hallingspretten! Turrenn i lett høyfjellsterreng med panoramautsikt. Start på Bergsjøstølen og mål på Liatoppen. Trim og turklasse: 32 km. Påmeldig HER

 

Storkene

TIRSDAG 11/4 kl 17.00
BARNEKINO

i Stallen. GRATIS

Storkene - Storker leverer babyer... eller de pleide iallefall å gjøre det. Nå leverer de pakker for et globalt Internett-selskap. Junior, selskapets fremste "leverings-stork", er på randen til å bli forfremmet da han ved et uhell aktiverer "babylagemaskinen", som produserer en skjønn og helt uautorisert jentebaby.

 

Børning 2

 

TIRSDAG 11/4 KL 19.00
UNGDOMSKINO (GRATIS)

i STallen KOnferansesenter: BØRNING 2

Idenne fartsfylte oppfølgeren av suksessen Børning følger vi igjen Roy Gundersen

som endelig er ute av fengsel , med klare planer om å holde seg på matta...yeah right.

Påskemoro iHurramegrundt! Lekeland

 

HURRAMEGRUNDT! LEKELAND
ER ÅPENT HVER DAG i HELE PÅSKEN kl 10-16.30

Sesongåpning Høyt&Lavt Klatrepark


ONSDAG 12/4
HØYT&LAVT KLATREPARK
SESONGÅPNING!

Klatreparken åpner i påsken! Onsdag, skjærtorsdag og langfredag kan du prøve blant annet zip-lines over 250 meters spenn over Halingdalselva, "fritt fall" fra 12 meter og en rekke løyper med forskjellig utfrodringsgrad.

 

ONSDAG 12/4
BARNAS KOKETEATER
PYNTING AV PÅSKECUPCAKES I FELLESKJØKKENET

16.00

Dette pleier å være svært populære aktiviteter, og det blir som regel smakebiter også! Deltakeravgift kr 50,- Påmelding senest kl 12.00 samme dag.

 

SKJÆRTORSDAG 13/4 kl.16:00 ved utescenen 
EVENTYRET OM TVILLINGEN OG TROLLDANSEN

Inngang kr 50,-

En stakkars tvilling sendes ut i et desperat forsøk på å skaffe mat til den helt utrolig fattige familien... etterhvert skjønner han at han har én eneste sjanse - å overvinne det dansegale trollet langt mot øst. Et forrykende teater med spenning, dans, musikk og akrobatikk! 

FamilieQuiz i Bergtatt Bistro


SKJÆRTORSDAG 13/4

FAMILIEQUIZ i Bergtatt Bistro 

Vår alltid like populære Familiequiz med flotte premier! Påmelding i resepsjonen. 100 kr i deltakeravgift per lag med opptil 4 personer. Forbehold om nok påmeldte lag til arrangementet.

 

sport_stacking


FREDAG 14/4
SpEED STACKING

fremmøte ved resepsjonen kl 18.00
Speed Stacking er en stor skolesport i USA som begynner å bli kjent i Norge: 12 plastkopper skal stables opp og ned i ulike formasjoner raskest mulig. Det blir selvfølgelig mulig å både lære og prøve seg. For de som ønsker, vil det også være muligheter for å kjøpe utstyr.

 


FREDAG 14/4

PÅSKEJAM i Bergtatt Bistro

Denne fredagen spiller RETRO opp til dans! Alltid en god fest i Bergtatt når det er jam, og i påsken er det definitivt ekstra trykk! Men det er ikke dumt å gjøre en helaften utav det med bordbestilling og en herlig middag i bistroen først.

Bordbestilling på 32 69 92 00.

 

Den store påskeeggjakten!

 

LØRDAG 15/4

DEN STORE PÅSKEEGGJAKTEN
kl 16.00 på 4H-gården

Påskeharen pleier å komme innom på disse trakter omtrent på denne tia - og tradisjonen er at haren gjemmer påskeegg! Gjett om det er litt spennende å lete etter eggene med godsaker! Bålpanne tennes. Ta gjerne med grillmat. Vi har marshmellows. Gratis for alle som bor i ferieparken.

 

Skiløype med lys inne i parken

 

DET FINNES FORTSATT NOEN LEDIGE HYTTER i deler av PÅSKEN!
ELLER PLASS TIL CAMPINGVOGN ELLER BOBIL! 

BOOK HER!

 

 
 

Hallingdal Feriepark AS | Adresse: Myrovegen 15, 3570 Ål | Telefon: 32 69 92 00 | E-post: post@feriepark.no