Til Bestilling

Våre samarbeidspartnere, Jambo (Årets beste campingplass 2010, 2011 og 2012 i Danmark) har hjulpet oss i utviklingen av en feriepark som dels er tilpasset det norske markedet, men samtidig skal flytte det norske markedet ett skritt videre.

 

Planen var først å overgå alle kjente campingplasser rent teknisk byggmessig, utvikle det beste aktivitetstilbudet og tilføre store doser med GLASKAP! Vi må i hvertfall delvis ha lykkes: 

 

Allerede ved åpningen ble Hallingdal feriepark tildelt 5 av 5 mulige stjerner fra NHO Reiseliv. Siden er vi kalt "Norges beste campingplass" av Bobil&Caravan, utnevnt til eneste norske Spitzenplats av ECC Campingführer og i tillegg tatt opp i Leading Camping, som én av fire nordiske campingplasser! 

 

Motoren bak Hallingdal Feriepark er Thorstein Berg, som er født og oppvokst på Bergsjø. Senere utflyttet Åling med sterk knytning til hjemstedet. Sammen med en rekke andre solide investorer, hvorav mange av de andre også har tilknytning til Ål og Hallingdal, har Thorstein ledet arbeidet til det som nå vil fremstå som Norges feriepark nummer èn. Mange lokale investorer er med på laget og det er sterkt samarbeid med lokale aktører innen sport, friluftsliv, kultur og historie.

 
 

Ledige Stillinger

 • Resepsjonister/vertskap
   

  Resepsjonister/vertskap

  Vi trenger flere resepsjonister!

  Du vil være flesteparten av våre gjesters første personlige møte med parken enten per telefon eller ansikt til ansikt - og dermed en av våre desidert viktigste medarbeidere!

   

   

 • God og glad kokk søkes snarest
   

  God og glad kokk søkes snarest

  Vår restaurant Bergtatt Bistro er et kvalitetstilbud for gjestene i Hallingdal Feriepark, men vi ser ingen grunn til at den ikke skal være det ledende og foretrukne spisestedet i hele regionen! Du vil samarbeide tett med våre kjøkkensjefer og komponere spennende menyer av kortreiste, sesong-råvarer, mens oppskriftene gjerne kan ha reist lenger.

 • Klatrepark-instruktør
   

  Klatrepark-instruktør

  I Klatreparken Høyt og Lavt Hallingdal er det morsomme utfordringer for hele familien. Mer enn 50 apparater i trær og stolper! Forskjellige løyper med ulik vanskelighetsgrad, zip-lines og Ørnestupet "fritt fall"!
  Høyt og lavt Hallingdal bygger to nye løyper for 2016. 

   

 • Aktivitetsmedarbeidere søkes
   

  Aktivitetsmedarbeidere søkes

  Har du godt humør og er glad i å arbeide med mennesker og aktiviteter? Er du voksen og ansvarlig, men også leken og kreativ og lett å snakke med? Da har vi jobb deg!
  Størrelser på stillinger varierer og kan tilpasses, vi trenger flinke tilkallingsvakter og ekstrahjelper som kan jobbe hos oss i uken, helger og ferier.


 
 
 

Hallingdal Feriepark AS | Adresse: Myrovegen 15, 3570 Ål | Telefon: 32 69 92 00 | E-post: post@feriepark.no