Til Bestilling

 • Driftsleder søkes
   

  Driftsleder søkes

  Hallingdal Feriepark søker etter en leder for avdelingen Drift og vedlikehold. Hovedoppgavene vil være løpende drift og vedlikehold av bygg, uteområde, drift av Høyt og Lavt klatrepark og bidra til å løse fellesoppgaver etter behov.

 • Dagli gleder søkes!
   

  Dagli gleder søkes!

  Vi søker daglig leder og vertskap, som kan glede gjester, gå foran med mange baller i luften og få det aller beste ut av våre allerede gode medarbeidere - og på toppen av det hele sørge for at det skjer med god økonomi!

 • Resepsjonister/vertskap
   

  Resepsjonister/vertskap

  Vi trenger flere resepsjonister!

  Du vil være flesteparten av våre gjesters første personlige møte med parken enten per telefon eller ansikt til ansikt - og dermed en av våre desidert viktigste medarbeidere!

   

   

 • God og glad kokk søkes snarest
   

  God og glad kokk søkes snarest

  Vår restaurant Bergtatt Bistro er et kvalitetstilbud for gjestene i Hallingdal Feriepark, men vi ser ingen grunn til at den ikke skal være det ledende og foretrukne spisestedet i hele regionen! Du vil samarbeide tett med våre kjøkkensjefer og komponere spennende menyer av kortreiste, sesong-råvarer, mens oppskriftene gjerne kan ha reist lenger.

Vi skal som nevnt skape landets ledende feriepark - og da må vi ha flere av landets dyktigste personer med på laget. Entusiastiske servicemedarbeidere ønskes SNAREST! Vi trenger sesongarbeidere og noen faste, på hel eller deltid.

Er du en dyktig og hyggelig servicemedarbeider som i tillegg er fleksibel nok til å kunne bidra og løse oppgaver innenfor flere av områdene under, vil vi virkelig gjerne høre fra deg!

 

Er du usikker på om din kompetanse passer akurat til noen av stillingstitlene over, men du er genuint glad, opptatt av å skape gode opplevelser og får ekstra energi av å glede andre? Send oss en enkel cv og noen linjer om hva du kan tenke deg å bidra med - eller ring Henrik på 45907663. Vi gleder oss!

 
 
 

Hallingdal Feriepark AS | Adresse: Myrovegen 15, 3570 Ål | Telefon: 32 69 92 00 | E-post: post@feriepark.no