Til Bestilling

 • Driftsleder søkes
   

  Driftsleder søkes

  Hallingdal Feriepark søker etter en leder for avdelingen Drift og vedlikehold. Hovedoppgavene vil være løpende drift og vedlikehold av bygg, uteområde, drift av Høyt og Lavt klatrepark og bidra til å løse fellesoppgaver etter behov.

 • God og glad kokk søkes snarest
   

  God og glad kokk søkes snarest

  Vår restaurant Bergtatt Bistro er et kvalitetstilbud for gjestene i Hallingdal Feriepark, men vi ser ingen grunn til at den ikke skal være det ledende og foretrukne spisestedet i hele regionen! Du vil samarbeide tett med våre kjøkkensjefer og komponere spennende menyer av kortreiste, sesong-råvarer, mens oppskriftene gjerne kan ha reist lenger.

 • Klatrepark-instruktører
   

  Klatrepark-instruktører

  I Klatreparken Høyt og Lavt Hallingdal er det morsomme utfordringer for hele familien. Mer enn 50 apparater i trær og stolper! Forskjellige løyper med ulik vanskelighetsgrad, zip-lines, Ørnestupet "fritt fall" fra 12 meter, samt flere zip-lines, den lengste på 250 meters svev over Hallingdalselva!

   

 • Aktivitetsmedarbeidere søkes
   

  Aktivitetsmedarbeidere søkes

  Har du godt humør og er glad i å arbeide med mennesker og aktiviteter? Er du voksen og ansvarlig, men også leken og kreativ og lett å snakke med? Da har vi jobb deg!
  Størrelser på stillinger varierer og kan tilpasses, vi trenger flinke tilkallingsvakter og ekstrahjelper som kan jobbe hos oss i uken, helger og ferier.

Vi skal som nevnt skape landets ledende feriepark - og da må vi ha flere av landets dyktigste personer med på laget. Entusiastiske servicemedarbeidere ønskes SNAREST! Vi trenger sesongarbeidere og noen faste, på hel eller deltid.

Er du en dyktig og hyggelig servicemedarbeider som i tillegg er fleksibel nok til å kunne bidra og løse oppgaver innenfor flere av områdene under, vil vi virkelig gjerne høre fra deg!

 

Er du usikker på om din kompetanse passer akurat til noen av stillingstitlene over, men du er genuint glad, opptatt av å skape gode opplevelser og får ekstra energi av å glede andre? Send oss en enkel cv og noen linjer om hva du kan tenke deg å bidra med - eller ring Henrik på 45907663. Vi gleder oss!

 
 
 

Hallingdal Feriepark AS | Adresse: Myrovegen 15, 3570 Ål | Telefon: 32 69 92 00 | E-post: post@feriepark.no