feriepark bilde

Glede er bedre enn mange andre tilstander - og et gode av den sjeldne typen som det bare blir mer av å deles! Hallingdal Feriepark er en del av Bestcamp, hvis kultur er bygget på glaskap.  Hallingdal Feriepark er ikke bare bygget med glede, det er faktisk investert mer enn 120 millioner kroner i et, i nordisk målestokk, helt enestående anlegg for gode opplevelser: 20 flotte, arkitektegnede designhytter langs Hallingdalselva, med konkrete planer om bygging av ytterligere 30, et raust campingtilbud med sanitæranlegg og fasiliteter fra aller øverste hylle. Det elegante skarvformede sentralbygget huser både resepsjon og Bergtatt Bistro, godt etablert som et av regionens beste spisesteder. Videre finnes aktivitetshuset med stort innendørs og utendørs lekeland, samt Stallen konferansesenter, med moderne møterom-fasiliteter for opptil 90 personer. Vi har egen Høy&Lavt klatrepark med bl.a to zip-lines som svever i 250 meters lengder over Hallingdalselva og “fritt fall” fra 12 meter. Ferieparken rommer også en 4H besøksgård med dyr, eventyrgolf-bane og en ny sykkelpark med pump-tracks, hopp og andre utfordringer.

Ferieparken har satt en ny standard for både Norge og Norden, er kåret til Norges beste campingplass, Adac Spitzenplats, Leading Camping og har fortreffelighets-sertifikat fra Tripadvisor. Driften varierer med sesong. Høysesong er skolens ferier, særlig sommerferien, mens den mørke overgangen høst-vinter er lavsesong. I perioder har vi skoleklasser på leirskole. Det årlige skirennet Hallingspretten går i mål i ferieparken, med påfølgende afterski og stor Etterspretten-fest. Vi har årlig tradisjon for utekonsert med Hellbillies og kjører en rekke konserter og andre arrangement gjennom året.

 

 

 

Arbeidsoppgaver

Ferieparken har et allerede godt innarbeidet mannskap - som nå ønsker seg en ny gledestjerne.


Oppgaven blir å lede, inspirere, motivere og styrke kulturen for de ansatte, pr i dag ca 17 årsverk (8 fast ansatt, opptil 60 i høysesong), så de med glede yter sitt beste både på kort og lang sikt! Og så sørge for at innsatsen gir resultater i form av glade gjester OG god økonomi.


Dette er ikke en direktørstilling bak et skrivebord, leder i ferieparken må være operativ og delta i den daglige driften. Kommer det plutselig mange flere gjester enn forventet i restauranten, tviler du neppe lenge på om sjefen i øyeblikket bidrar som servitør eller ryddehjelper. Du får budsjett- og resultatansvar og må ha kostnadskontroll, ta nødvendige grep i tide, om kartet ikke stemmer med terrenget.

 

 

Kvalifikasjoner og egenskaper

• Du må ha solid erfaring og dokumenterbare resultater fra ledelse innen reiseliv.

 

• Du evner å få medarbeiderne dine til å være gode. Du stiller høye krav til deg selv - og til dine kollegaer. Du skjønner når du skal motivere og inspirere - og kan være tydelig når det behøves. Du får overordnet ansvar for et godt etablert mellomlederteam med resepsjonssjef, kjøkkensjef, restaurantsjef og markedsjef og daglig ansvar for avdelingene renhold, drift, arrangement og alle aktiviteter i parken.


• Du blir inspirert av tanken på å videreforedle en unik arena for positive opplevelser til noe enda bedre!

 

Spennende utvikling!

Markedet og behov er i stadig utvikling, så ferieparken kan ikke stå stille. Produkt og leveranse må stadig utvikles videre. Bestcamp-kjeden er fortsatt i støpeskjeen og består i dag av fire plasser. Foruten Hallingdal er disse Bogstad og Ekeberg Camping i Oslo og Mjøsa Ferie- og Fritidssenter ved Brumunddal. Vi har ambisjoner om å i løpet av få år bre vår glaskap ut til en rekke flere plasser - i første omgang i Norge, men etterhvert også i våre naboland. Vi kan love at dette blir en spennende utvikling å være del av!

 

Hallinglad er ikke trykkfeil

Ål er en bygd midt mellom Oslo og Bergen, omgitt av fantastiske flotte fjellomgivelser. Friluftsliv med fisking, jakt, klatring og turmuligheter til fots, på sykkel og ikke minst ski er nærmest ubegrenset! Ål skisenter alpint er ti minutter unna ferieparken og Hemsedal, Geilo, Gol og Nesbyen er alle innen en times kjøretur. I Hallingdal finnes det gode liv for den som setter mer pris på natur og ren luft enn bilkø og fortauskafeer, samtidig som det er mindre enn tre timers reise til Oslo. • Vi er overbevist om at lederen må bo i relativ nærhet til ferieparken. Vi tror at et vertskaps-par gjerne kan være en flott løsning. For riktig(e) person(er) vil vi strekke oss langt for å ansette også en partner i ferieparken.

 

Søknad

Send søknad med cv til jobb@feriepark.no, men ta gjerne også en telefon til styregleder Thorstein Berg 91560652 og få svar på alt du lurer på!

 

 
 

Om arbeidsgiver

Bestcamp er en voksende kjede som vil flytte definisjonen av camping i Norge til nye høyder, både når det gjelder kvalitet og profesjonalitet. Hver enkelt park har støtte fra sentral organisasjon. Kjeden har solide eiere med betydelige økonomiske krefter og vekstambisjoner.

 
 

Hallingdal Feriepark AS | Adresse: Myrovegen 15, 3570 Ål | Telefon: 32 69 92 00 | E-post: post@feriepark.no