Til Bestilling

Hallingdal 4H-gård

Garden ligger idyllisk til på Vangen, like bortenfor klatreparken. 

Billetter får du kjøpt i aktivitetshuset disse dagene. Gratis inngang for voksne.

 

Program:

10.30 Besøksgården åpner.

12.00-15.00 Ponniridning

16.00-16.30 Dyrestell

16.30 Besøksgården stenger.

 

Med forbehold om endringer. 

 

ÅPNINGSTIDER finner du HER

 

PRISER finner du HER

 


Fra jord til bord:

FN utpekte 2015 til den internasjonale jordåret. Hallingdal 4h gard fortsetter med dette, i løpet av året er det et formål at alle lærer noe om jorden. Vi i 4H Gard Hallingdal plantet forskjelige planter og grønnsaker i jorden i egne urte- og grønnsakskasser. Vi plantet blant annet: basilikum, timian, koriander, bladpersille, gressløk, kvitløk, gulrot, kålrot og blåbær. Innhøstingen blir 24-25. september 2016. Da arrangerte vi en hel fra-jord-til-bord-weekend!  

Minigriser på Hallingdal 4H-gård

 

Dyrene på gården:

Du får komme inn til kaninene og barna kan ha en skikkelig kosestund i høyet hvor de kan holde og klappe dem.

Endene bader og plasker i andedammen, og grisene (sommer) ruller seg i søla.  De søte alpakkane og Geitene, for ikke og snakke om Kalle Kanin elsker også å bli kosa med! Pål Fugl med haner og høner av ulik sort vil gjerne strutte seg frem for deg. Og Lars alpakka og kompisene er merkverdige dyr verdt ett besøk!

 

Traktor gjør glad - på 4H-gården!

 

La barna være med å sanke egg! Så kan dere lage deres egen omelett. På vårparten er du kanskje så heldig at du får være med på kyllingklekking!!

 

Endene og hønene er veldig produktive når det gjelder å legge egg. Lyst til å lage en ureist omelett? Ja, da kan du til tider få kjøpe egg i resepsjonen for bare 3,- per stk!

 

Ned mot vannet, nær Hallinghavn ved Strandafjorden finnes en leirplass hvor man kan sitte ned, slappe av, nyte stillheten og den herlige atmosfæren på gården. Barna kan leke gjemsel mellom trærne og gjemme seg i gapahuken. Eller ta seg en tur med kano, kajakk eller robåt som vi leier ut.

 

Besøksgården er åpen hele sommerhalvåret, men aktivitetstilbudet og hvilke dyr som er på plass vil variere.

 
 
 
 

Hallingdal Feriepark AS | Adresse: Myrovegen 15, 3570 Ål | Telefon: 32 69 92 00 | E-post: post@feriepark.no