Til Bestilling

feriepark bilde
 
 

BESTILL Hytte NÅ!

 

Lekre, moderne, arkitekttegnede hytter med sengeplass for 4, 6 eller 8 personer. Lyst, stilig med høy komfort og trivselsfaktor. Peis og gulvvarme, utsikt mot Hallingdalselva og skiløype rett utenfor! 

 

STEVE HART

Steve Hart kommer tilbake til Ål og Hallingdal Feriepark jul og nyttår!

Musiker / Komiker / tryllekunstner og Jyllands morsomste mann! 

 

Ablegøyer for barna!

Hver ettermiddag 29. 30. og 31. desember vil han underholde barna i Hurramegrundt! lekeland. Kl 16 i romjula. Kl 13 nyttårsaften.

Forskjellige ablegøyer hver ettermiddag! Det blir sang og musikk, ballongdyr, trylleshow, og han lærer til og med bort noen magiske triks i trylleworkshop med barna.

 

Kveldunderholdning i Bergtatt Bistro

Kveldene 28. 29. 30. og 31. desember fra kl 18 spiller Steve Hart opp i Bergtatt Bistro. 

 

 

NYTTÅRSAFTEN I BERGTATT BISTRO

Bergtatt Bistro byr på en helt fantastisk fire retters festmeny, live musikk med Steve Hart, fyrverkeri og bobler i glasset ved midnatt! Sjekk menyen her!

 

Barnas vinterpark

Her i ferieparken har vi lagt til rette for masse herlig lek i snøen! Vi har egen stor skøytebane, 3 km med langrennsløyper, og akebakke fra taket! Når det blir nok snø så blir det railpark ved sykkelparken! 

 

Skøytebane

Vi har egen skøytebane for barna i ferieparken - her blir det plass til både fart og spenning for små håkki-glade, piruetter fra små isdansprinsesser, hauk-og-due og nybegynnere på glattisen. Vi har skøyter til utleie i resepsjonen. OG det er lys der på kvelden. Benker og bålpanne med ved til fri disposisjon om dere vil grille eller kose dere med kakao og kaffe!

 

NYHET 2017: RAILPARK

Med hjelp av selveste Robert Ruud & co har vi laget en liten railpark i sykkelparken! Her vil man kunne leke seg på ski og brett på hopp og rails. Superstas for kidsa!

 

SKILØYPE MED LYS FOR BARN inne i ferieparken

Vi har egen skiløype i parken. Hele løypa inne i parken er ca 3km lang, hvorav ca 1 km er lysløype. Det er preparerte løyper ved Strandafjorden, slik at det er mulig å gå på ski fra ferieparken til Kleivi. Glad tur!

Akebakk fra taket i Hallingdal Feriepark

Barneakebakke-fra-taket

Vi har egen akebakke fra taket av aktivitetshuset. Her kan barna kose seg i timevis, ikke mange meterne fra hyttene! Vi har akebrett til utleie i resepsjonen.

Gratis lekeland for boende i jul og nyttår! 

 
 

Hallingdal Feriepark AS | Adresse: Myrovegen 15, 3570 Ål | Telefon: 32 69 92 00 | E-post: post@feriepark.no