Zur Buchung

Frühlingsangebot: 2 Stellplatze für 1!

Images form this image collection can be used free of charge for promoting Ål and Hallingdal as a tourist destination. The images must not 

 

Bildene i denne bildebanken kan benyttes kostnadsfritt til profilering av Ål og Hallingdal som reiselivsdestinasjon. Bildene kan ikke uten nærmere avtale brukes i produksjon av produkter for salg.

 

 

Bildene skal normalt krediteres Hallingdal Feriepark/Fotografens navn, hvis ikke annet er spesifikt opplyst i tilknytning til hvert enkelt bilde. Kreditering i trykksak skal om ikke annet avtales være under, ved siden av eller oppå bilde.

 

Bilder skal ikke lånes ut, selges eller overleveres til andre brukere uten Hallingdal Ferieparks utrykkelige samtykke. Nedlastede bilder kan kun benyttes i produksjonen som bestillingen er gjort for. Nedlastede bilder skal deretter slettes. Ønsker du å benytte bildene i ytterligere produksjoner, må bildene bestilles på nytt. Det er selvfølgelig forbudt å selge bildene videre til tredjepart.

Er du i tvil om din bruk av bilder er innenfor formål og retningslinjer for billedbasen, kontakt Hallingdal Feriepark på post@feriepark.no (Vi gjør oppmerksom på at dette IKKE er et av tilfellene hvor det er lettere å få tilgivelse enn tillatelse)

 

OBS! Disse regler er laget for å ivareta fotografenes rettigheter. Ved misbruk/feil bruk/manglende kreditering av bilder, vil bruker derfor bli fakturert et STRAFFEGEBYR PÅ KR 3000,- I TILLEGG TIL normalt fotohonorar.

 

Tilbake til bildebank

 
 
 

Hallingdal Feriepark AS | Adresse: Myrovegen 15, 3570 Ål | Telefonnummer: 32 69 92 00 | E-mail: post@feriepark.no