Om Hallingdal Feriepark

Overgå alle kjente campingplasser rent teknisk byggmessig, utvikle det beste aktivitetstilbudet og tilføre store doser med GLASKAP!

Våre samarbeidspartnere, Jambo (Årets beste campingplass 2010, 1011 og 2012 i Danmark) har hjulpet oss i utviklingen av en feriepark som dels er tilpasset det norske markedet, men samtidig skal flytte det norske markedet ett skritt videre.


Planen var først å overgå alle kjente campingplasser rent teknisk byggmessig, utvikle det beste aktivitetstilbudet og tilføre store doser med GLASKAP! Vi må i hvertfall delvis ha lykkes:


Allerede ved åpningen ble Hallingdal feriepark tildelt 5 av 5 mulige stjerner fra NHO Reiseliv. Siden er vi kalt "Norges beste campingplass" av Bobil&Caravan, utnevnt til eneste norske Spitzenplats av ECC Campingführer og i tillegg tatt opp i Leading Camping, som én av fire nordiske campingplasser!


Motoren bak Hallingdal Feriepark er Thorstein Berg, som er født og oppvokst på Bergsjø. Senere utflyttet Åling med sterk knytning til hjemstedet. Sammen med en rekke andre solide investorer, hvorav mange av de andre også har tilknytning til Ål og Hallingdal, har Thorstein ledet arbeidet til det som nå vil fremstå som Norges feriepark nummer èn. Mange lokale investorer er med på laget og det er sterkt samarbeid med lokale aktører innen sport, friluftsliv, kultur og historie.