Til Bestilling

 

 

Påskejam Langfredag

Bergtatt Bistro - Hallingdal Feriepark - Myrovegen 15, Ål

 30.03.2018 22:00 - 02:00
 

Påskejam betyr liv og røre og smekkfull Bistro. Og denne gangen er det pianoentertainer Dagfinn Ellingsen som holder i jamminga. 

 

Fra ca kl 22 starter han ballet fra scena og det er bare å slenge seg på etterhvert!
Ta med gittarn, munnspellet, sangstemmen eller hva du vil - og kom og jam! ALLE er hjertelig velkommen til å delta! Du eller dere trenger ikke være noen garva musikkere, terskelen skal ikke være høy - bare KOM IGJEN! Her blir det topp stemning uansett!
 
Det er lov og bare nyte god mat og drikke og lytte også! Men det kan være lurt og bestille bord på forhånd om du ønsker de beste plassene. Ring på 32 69 92 00.
 
Uansett er dette en festkveld uten like! Hjertelig velkommen!
 
INNGANG KR 150,-
20 års aldersgrense.

 

Dagfinn Ellingsen har lang fartstid i bransjen, og har etter hvert opparbeidet seg en bred erfaring med hva folk blir glade for å høre. Bredde er hans spesialitet, og allsidighet er hans fortrinn. Dagfinn har nemlig aldri hatt med seg en planlagt «set-liste», men lar ofte stemningen og gjestene være med på å forme hvilken retning kvelden skal ta. I dette «møtet» kan magiske ting skje. Målet er i utgangspunktet å jobbe stemningen «til taket», og han liker å tilstrebe seg en følelse av at alle i lokalet synger med. Skjønt, det er ikke alltid lett å vite hva som kom først av høna eller egget, en drivende pianist eller et fantastisk publikum. En vellykket kveld krever nok begge deler.

 

Med så mange ulike mennesker og personligheter i alle aldersgrupper samlet rundt pianoet, er målet med å gjøre alle til lags en aldri så liten kunstform, noe Dagfinn har studert lenge. Munnspillet tas med når det passer, og han får garantert stemningen til nye høyder uansett hvilken sjanger eller sang han måtte rekke innom.

Kontakt    |    Veibeskrivelse    |    get iCal link

 
 
 
 
 

Hallingdal Feriepark AS | Adresse: Myrovegen 15, 3570 Ål | Telefon: 32 69 92 00 | E-post: post@feriepark.no