Til Bestilling

feriepark bilde

Ølsmaking og høstmenylansering

 14.09.2018
 

Bergtatt Bistro bytter nå til en helt ny høstmeny basert på årstidens delikatesser! Og vi vil derfor invitere deg til en kom-og-smak aften der dere vil få servert et utvalg av våre beste retter. 

 

I tillegg inviterer vi på spennende ølsmaking! Roger fra Aass Brygger vil ta oss igjennom hele 8 øltyper. Han er en ringrev i bryggeribransjen og har jobbet med øl i 44 år. Han har med seg et utvalg av noe av det beste ølens verden har å tilby.

 

Kl 18.00 ønsker Roger velkommen til ølsmaking. Etter dette vil vårt dyktige restaurant og kjøkkenteam presentere den nye menyen for dere, og dere får en prøvesmaking av vårt høstutvalg.

 

Pris: Kr 495,- pr pers

Denne prisen inkluderer ølsmaking inkl. øl, samt smaksprøver på flere høstretter som kjøkkenteamet vårt har valgt ut. Her får man smakt på litt forskjellig kjøkkenet vårt ønsker å vise frem. (Drikke til maten er ikke inkl.)

 

NB! Begrenset antall plasser - bordreservasjon påkrevd! Førstemann til mølla..

Reserver på tlf 3269 9200 eller post@feriepark.no.

 

Uansett hvilke ord vi bruker om Bergtatt Bistros herlige nye høstmeny... kan det ikke konkurrere med å smake på den! Derfor lanserer vi den nye høstmenyen med en kom-og-smak-aften, og håper dette vil gjøre at du kommer tilbake også en senere anledning. Joakim og team byr på de beste råvarer sesongen har å by på.

 

Sommerferien er over og høsten og rutinene er i gang igjen! Det vil ikke si at man ikke skal kose seg litt allikevel?! Hva er mer koselig enn å sitte foran peisen i Bergtatt Bistro og nyte et glass med noe godt i sammen med gode venner? 

 

Ring og bestill nå da vel! 

   |    get iCal link

 
 
 

Hallingdal Feriepark AS | Adresse: Myrovegen 15, 3570 Ål | Telefon: 32 69 92 00 | E-post: post@feriepark.no