Til Bestilling

Mord & middag - Beskjed fra graven

Bergtatt Bistro

 01.12.2018 19:00 - 23:00
 

Mord og middag! betyr at du får servert en deilig treretters middag OG et drap eller to, eller enda flere! Mellom rettene spiller Detekteamet et mordmysterium mellom bordene! Detekteamet har vært en kjempesuksess med drøssevis av utsolgte forestillinger i Oslo, og har spilt for ett fullsatt Bergtatt Bistro fire år på rad - med enestående tilbakemeldinger! 


Pris: kr 750,- pr pers inkludert treretters middag. Se meny nedenfor.

 

KJØP BILLETTER HER!

NB! Er dere flere som ønsker å sitte samen, men ikke har bestilt billetter i samme navn, ring resepsjonen på tlf 3269 9200 og gi beskjed. For at de tilstedeværende skal få en best mulig opplevelse er det BEGRENSET ANTALL PLASSER.

 

Beskjed fra graven...

Fem personer samles til et likskue. Eldstebror Reinert har gått bort. Det viser seg at Reinert var på tampen av en grandiøs oppdagelse som ville forandre hans og nasjonens fremtid for alltid. Plutselig oppdager de at hans naturlige dødsfall ikke var så naturlig likevel. Og kanskje har nettopp hans oppdagelse ført ham i graven. Nå samles de pårørende til en kamp på liv død.

Beskjed fra graven er Detekteamets sjette “mord til maten-forestilling” og spiller for fulle hus i Teaterkjeller’n  denne høsten!

Dette er et intimt, engasjerende og interaktivt krimteater som gjør at praten og diskusjonene rundt bordet går friskt fra forretten og helt til siste skje av desserten er inntatt - og morderen blir avslørt. Publikum er med å gjette på hvem de tror er den skyldige, og premie vanker til den som gjetter rett.

Ta med kollegaer, vennegjengen eller kjæresten og vær med å løse plottet! 

Kontakt    |       |    get iCal link

 
 

...Dødsgod meny...

###

Kryddertrekt juletorsk

Ertepure, sprøstekt bacon

Spirer

###

Svineribbe av egen gris

Hjemmelaget rødkål, medisterpølse

Julesaus og poteter

###

Hjemmelaget karamellpudding

Krem og karamellsaus

 

 

 

Hvem har skumle hemmeligheter og hvem har morderiske tilbøyeligheter? Hvem av likskuegjestene ender selv som lik? Hvem lever til jul og hvem gjør det ikke?  Hvem ønsket livet av Reinert Vikstrøm  – og  hvorfor? Spørsmålene er mange. Og det er kun én måte du kan få svar på... Kom på Mord&Middag i Bergtatt Bistro 1. desember!

 

Viggo Vikstrøm

 

 
Margit Myrvold 
Harald Svensen

 

 
Christina Zimmerman

 


Lorentz Vikstrøm

 


Ingenting lager stemning som et drap eller tre

 
 
 
 
 

Hallingdal Feriepark AS | Adresse: Myrovegen 15, 3570 Ål | Telefon: 32 69 92 00 | E-post: post@feriepark.no