Fra
Til
The Irish Vikings - Rockin´ Irish drinkin´ songs

The Irish Vikings - Rockin´ Irish drinkin´ songs

18.10.2019   Fest  
Fem karer i kilt kommer til Bergtatt FREDAG 18. oktober som en del av sin "under the kilt - tour". Bandet med en fantastisk energi leverer rock med djevelsk fele, groovy beats, powerchords og en sceneopptreden som er så u-norsk at de drar oppmerksomhet langt, langt borte fra vikingenes land. Vikingene fra nord, er tilbake!
Les mer   
Musikkbingo

Musikkbingo

25.10.2019   Fest  
Musikkbingoen har virkelig blitt en slager! Vi kjører derfor kjører fast en gang i måneden nå i høst med ulike tema. Samle gjengen og bli med - Ingen musikkunnskaper nødvendig. Hovedpremie 2019: Weekend i styltehytta. Sponsa hovedpremie 2019/2020 av Ødegård AS: Bunad til en verdi av 26 900,- - Ja vi tuller ikke!
Les mer   
Irsk aften med B-Karad´n

Irsk aften med B-Karad´n

01.11.2019   Konsert  
Ønskereprise på irsk aften med B-Karad´n i Bergtatt denne fredagen. Vi serverer irsk inspirert i restauranten, etterfulgt av mannskoret B-Karad´n som har med seg ulike gjesteartister for anledningen.
Les mer   
ÅL IN Pokerweekend

ÅL IN Pokerweekend

08.11.2019   Fest  
Stor etterspørsel på reprise av Ål in pokerweekenden - Såklart vi drar i gang igjen i år! Selvfølgelig i samarbeid med Poker Event og to av Norges aller beste pokerspillere; Tobias Leknes og Torstein Iversen. En sosial pokerturnering med en stk RÅ hovedpremie - plass i selveste main event under NM i poker i Dublin. Vi slår også et slag for flere kvinnelige pokerspillere - beste kvinnelige spiller får plass i dameturneringa!
Les mer   
Grand Prix Mysteriet

Grand Prix Mysteriet

30.11.2019   Underholdning  

Året er 1985 og Grand Prix-feberen herjer etter at Bobbysocks vant for Norge. I en hytte langt oppi fjellene er en mindre kjent (og svært mindre talentfull) popgruppe samlet for å vinne neste års Grand Prix... Da de kommer over et lik i øvingslokalet forstår de snart at det er en morder iblant dem! Hvem dør? Hvem overlever? Og hvem er morderen? Bli med på et litt annerledes Jule(b/m)ord. Krim i ekte grand prix stil, tre retters middag og en skikkelig 80 talls fest med DJ Jonas1 som serverer de beste 80 tallslåtene tilslutt!


Les mer   
Mamma Mia - for et julebord!

Mamma Mia - for et julebord!

06.12.2019   Fest  
Vi gjentar suksessen med dinner & show i år også! Bli underholdt og servert en nydelig tre retters middag med tre av de beste musikalartistene fra Showbøcks denne gangen. Et fyrverkeri av sang, rytmer, lys og show mellom bordene. Plukket fra øverste hylle blant ABBA og de store popheltene. Begrenset antall plasser - førstemann til mølla! I fjor ble det utsolgt..
Les mer   
Ingrid Olava

Ingrid Olava

14.12.2019   Konsert  
Konsert med fantastiske Ingrid Olava. I et julepynta Bergtatt får du fremført en miks av julelåter og egetkomponert materiale. Vi lover en stemningsfull setting som gir gåsehud like oppunder jul. Vi serverer gløgg og en nydelig juletapas før Ingrid entrer scena med sine kjente og kjære låter og vakre pianospill.
Les mer