AVLYST - DDE i Hallingdal

AVLYST - DDE i Hallingdal

05.06.2020   Konsert  
AVLYST på grunn av Koronaviruset. Ny dato kommer. DDE er meir populær enn nokon gang - og no kjem dei til Hallingdal! Energi og allsang er kjennetegnet med konsertar med DDE. «Her bli det liv» og "RAI RAI" gir stemninga for kvelden når trønderan entrar utescena i Hallingdal Feriepark! Garantert ein hitparade med alle dei kjente låtane - i tillegg til nyare låtar som «La det gro».
Les mer   
AVLYST - Hallingtreffet 2020

AVLYST - Hallingtreffet 2020

18.06.2020   Underholdning  
Trekkspilltreffet arrangeres torsdag 18. - søndag 21. juni. God musikk, dans, buskspel og glaskap hele helga. I år ønsker vi Rabalders velkommen tilbake! Tradisjonen tro blir det takk for sist kveld, kosetime og musikkbingo. Nytt i 2020 blir at vi lager til festivalområde utenfor Bergtatt Bistro, mens selve kveldsarrangementet avholdes inne i restauranten.
Les mer   
TRÅLL 2 - Trusselen fra dypet!

TRÅLL 2 - Trusselen fra dypet!

27.06.2020 18:00   Underholdning  
NY FORESTILLING SOMMEREN 2020! Etter at Ålivia utrolig nok klarte å overvinne Sleipner Slagg i den store steinløfte-konkurransen, belaget Hallingtrållene seg på 500 i år i harmoni med naturen og dyra i dalen - men tror du ikke det dukker opp spennende utfordringer denne sommeren også?!! Tråll er en spennende og morsom familieforestilling hver onsdag og lørdag i juli. Akkurat passe for alle barn mellom 3 og 103-og-et-halvt år!
Les mer   
AVLYST - Hellbillies på Heimebane 2020

AVLYST - Hellbillies på Heimebane 2020

08.08.2020   Konsert  
På grunn av Covid – 19 ser vi dessverre at vi må avlyse Hellbillies på heimebane 2020. Derimot har vi fått spikra ny heimebanekonsert lørdag 7. august 2021!! Dere er selvfølgelig hjertelig velkommen til oss i år uansett, men om dere ønsker å overflytte bookingen til neste år for å sikre samme plass, kan dere gjøre det. De som har kjøpt billetter gjennom Hallingbillett får tilbud om å overflytte billetten til neste år, eller refusjon. Mer info kommer direkte fra de. Da håper vi at vi sees uansett, om det blir i år eller først til neste år så er dere hjertelig velkommen til oss!
Les mer