Tid: 05.06.2020

Kategori: Konsert

2019, det første året i fortsettelsen av DDE. Frode Viken gikk bort i 2018, det er nå verden for alvor går videre. I mer enn en mannsalder har deres tilstedeværelse og nærmest fandenivoldske trangt til å engasjere og underholde brakt dem til små og store steder i hver krik og krok av landet.

De fleste har et forhold til sangene “Det umulige e mulig”, “Vinsjan på kaia”, “Det går likar no”, “E6”, “Det fine vi hadd sammen”, “Rompa mi” eller “Ka e det du vil”. Allemannseie, og det er bare de aller mest kjente av dem! Bandets velfylte låtkatalog er signert Frode Viken, og den har akkompagnert flere generasjoners oppvekst og liv. Glade eller alvorlige stunder, dette er sanger de fleste kan kjenne seg igjen i. Til og med tvileren synger med når anledningen er rett, og allsangen runger fra første til siste tone. Og få norske band har greid å legge nye ord til det norske språket. Roper man et formanende «her bli det liv» ut i en hvilken som helst forsamling, vil som oftest et umiddelbart og rungende «RAI RAI» komme i retur. RAI RAI har blitt en måleenhet på trivsel og glede

 

Pris: kr 400,- + avg. (+50,- i døra)

Aldersgrense 18 år

 

Billetter snart for salg

Onlinesalget stenger kl 23.59 torsdag 4. juni

 

Program:

Kl 20.00 Portene åpner

Kl 20.00 Mat og drikkeservering åpner i teltet

Kl 20.00 DJ Jonas1 varmer opp

Kl 21.30 DDE går på scena

Kl 23.00 DJ Jonas1 fortsetter festen

Kl 02.00 Baren stenger

Kl 02.30 Portene stenger 

 

 

Ledsager går gratis mot fremvisning av godkjent ledsagerbevis i inngang og kopi til post@feriepark.no i forkant av arrangementet. Ordinær billett bestilles som vanlig.

 

 

Book overnatting