Slaggtrollet Sleipner mediterer med Ålivia bak

 

Ålivia og Hallingtrållene kan måtte søke hjelp fra helt uventede steder!

 

 

Ålivia, Trållmor og Storetrållet er hallingtråll-familien.  De bor på Ål i Hallingdal. Det er derfor  de er TRÅLL og ikke troll. Her - i vakre Hallingdal - har de levd i pakt med naturen i tusenvis av år etter at Dovregubben Thorstein vant steinløftekonkurransen mot ondskapsfulle slaggtroll. I fjor var det fare på ferde da Storetrållet syntes å være sjanseløs i steinløftekamp mot det verste slaggtrollet på tusenvis av år - forferdelige Sleipner Slagg. Heldigvis endte det godt, da Ålivia mot alle odds stilte opp i steinløftekonkurransen og vant! Dermed har freden senket seg i dalen og alt er idyll og harmoni, helt til det begynner å dukke opp uvennlige, mystiske beskjeder, til både den ene og den andre... Ingen forstår hvem som står bak disse usympatiske meldingene, som er verre enn kommentarfeltet på vg.no...   En uhyggelig stemning brer om seg i dalen - og stemningen blir ikke bedre når de oppdager at meldingene komer fra selveste... mer kan vi dessverre ikke røpe på dette tidspunkt, stykket er så nyskrevet at det ikke engang er helt ferdig. Men vi lover at Trusselen fra dypet kommer til å være både spennende, morsomt og akkurat passe skummelt, så det skal kile litt i magen, uten at det behøves barnepsykolog etterpå.

 

Følg med - trålla onsdager og lørdager fra 27. juni til 29. juli i Hallingdal Feriepark.

 

"Alle 5 syntes at showet var veldig bra. Spennende, flinke troll og morsomt for både store og små. Anbefales videre av oss. Terningkast 5++ Koste oss hele dagen i klatreparken og hadde en super dag."

- Ole Morten Myhrer med familie (barn på 6, 9 og 12 år) etter Tråll -forestillingen 2019

 

På utescena i Hallingdal Feriepark.

Datoer: 

27.06, 01.07, 04.07, 8.07, 11.07, 15.07, 18.07, 22.07, 25.07 og 29.07

 

Tid: Kl 18.00

Sted: På Utescena i Hallingdal Feriepark

 

Priser:

Alle barn mellom 3 og 103 og et halv år: Kr 260,- + bill.avg.

Familiepakke: Kr 960,- + bill. avg. for 2 voksne og inntil 3 barn.

Barn under 3 år gratis

 

NB!!

Begrenset antall familiebilletter! 

Online salget stenger kl 16 forestillingsdagen - deretter gjelder salg ved inngangen - førstemann til mølla dersom det er igjen billetter.

 

Ledsagerbevis

Ledsager går gratis mot fremvisning av godkjent ledsagerbevis i inngang og kopi til post@feriepark.no i forkant av arrangementet. Ordinær billett bestilles som vanlig.

 

Aldri sett noen tråll, sier du? Neida - de passer seg nemlig godt for å bli oppdaget av menneskene - og gjemmer seg raskt hvis folk nærmer seg. Heldigvis er ikke Hallingtrålla sånne skumle og farlige tråll som lukter kristenmanns blod og eter turgåere - neida, de er snille, vennlige vesener med sans for kunst, vakre ting og musikk, god mat og hygge. Særlig Storetrållet er mye mer glad i å male bilder og lukte på blomster enn å trene styrke. I tillegg er han plaget av eksem, så for et utrent øye kan familieoverhodet rett og slett virke litt pysete. Men heldigvis er den lille trålldattera Ålivia både meget modig og meget rådsnar, i tillegg til at hun får hjelp av sin bestevenn, ulve-ekornet Lupus. Sleipner Slagg har hun klart å hamle opp med tidligere, men denne sommeren dukker det opp en helt annen trussel... fra dypet! Er alt håp ute? Må Hallingtrållene flykte fra dalen? Eller kan lille Ålivia igjen finne på noe lurt? Gå ikke glipp av denne trållbindende forestillingen!

 

Sleipner Slagg troll truer Olivia Hallingtråll

 

Tråll 2 - trusselen fra dypet er en akkurat passe spennende og morsom opplevelse!

 

Tråll synger og danser

 

Tråll er ikke bare spennende - det er også sang og musikk!

 

 

Lupus - magisk ulve-ekorn

 

LUPUS

Lupus
Et ulve-ekorn med spesielt høy intelligens og sterk personlighet - Ålivias beste venn! Lupus er utdannet ved Nøttehøyskolen og har flere hundre års erfaring som ulve-ekorn i Trållskogen.
 

 

ÅLIVIA

Madeleine F. Røseth.

Madeleine spiller Ålivia og har laget kostymene, scenografi og ikke minst ulve- ekornet Lupus. Madeleine er skuespiller og sanger med utdanning fra Teaterhøgskolen i Nord-Trøndelag (nå: Nord Universitet). Hun har jobbet på regionsteatre  som Haugesund teater, Unge Viken Teater og Nordland teater, og i ulike frigrupper innen både teater og musikal. Hun har også vært flere år på verdensturne med det franske teaterkompaniet Philippe Genty, med forestillingene «Forget me not» og «Paysages Intérieurs».

 

 

 

SLEIPNER SLAGG

Rune Storsæther Løding

Rune Storsæther Løding er ny i Tråll-teamet og skal spille rollen som Sleipner Slagg. Rune er skuespiller og har utdanning fra den russiske teaterhøgskolen GITIS i den europeiske avdelingen i Århus, Danmark. Han jobbet som freelance-skuespiller etter avsluttet skolegang i 2009 og ble fast ansatt på Nordland Teater i 2013.

 

 

 

TRÅLLMOR

Malin Hoff Skjolde

Malin spiller Trållmor og hun er ny i truppen for året. Malin er skuespiller og sanger, og har gått på Bårdar Akademiet og Teaterhøgskolen i Nord-Trøndelag (nå: Nord Universitet). Hun er ansatt i Skuespiller- og danseralliansen, og har jobbet på institusjonsteatre såvel som i det frie feltet. De siste årene har hun vært/er hun å se i musikalene «Phantom of the Opera» og «Chess» på Folketeateret i Oslo. Samtidig har hun også vært med å produsere en egen barneforestilling i samarbeid med Unge Viken Teater.

 

 

 

STORETRÅLLET

Jesper Malm

Jesper spiller Storetrållet og har sammen med Madeleine Røseth skapt scenografien og kostymene. Er utdannet ved Teaterhøgskolen i Gøteborg, og har jobbet med Teater, TV og Film i både Norge og Sverige. Han har medvirket i serier som Hotel Cæsar, Beck, Dauinger, Rebecka Martinson og Rekyl. Jesper er også skuespiller i Detekteamet.

 

REGI

Sindre-Benedict Hendrichs

Sindre har skrevet manus og laget musikken til forestillingene «Kampen om Hallingdalen» og «Trussel fra dypet». Han er utdannet ved skuespillerutdanningen på NISS i Oslo. Han er aktiv som skuespiller og manusforfatter i teatergruppen Detekteamet. Tidligere har han jobbet ved bl.a Riksteatret og Brageteatret, samt medvirket i en rekke film og TV produksjoner som Heimebane, Gilberts Grusomme Hevn og Hæsjtægg. Sindre spilte i 2018 og 2019 rollen som Sleipner Slagg og vil i år ha regi.

 

Tid: 04.07.2020 08.07.2020 11.07.2020 15.07.2020 18.07.2020 22.07.2020 25.07.2020 29.07.2020

Kategori: Underholdning

 

Det originale TRÅLL-TEAMET: Jesper Malm, Johanne Fossheim, Sindre Benedict Hendrichs og Madeleine F. Røseth. Lupus var ikke tilstede akkurat da bildet ble tatt. Johanne har fortrållet seg bort og Sindre holder seg til regi denne sommeren.