Fra
Til
Grand Prix Mysteriet

Grand Prix Mysteriet

30.11.2019   Underholdning  

Året er 1985 og Grand Prix-feberen herjer etter at Bobbysocks vant for Norge. I en hytte langt oppi fjellene er en mindre kjent (og svært mindre talentfull) popgruppe samlet for å vinne neste års Grand Prix... Da de kommer over et lik i øvingslokalet forstår de snart at det er en morder iblant dem! Hvem dør? Hvem overlever? Og hvem er morderen? Bli med på et litt annerledes Jule(b/m)ord. Krim i ekte grand prix stil, tre retters middag og en skikkelig 80 talls fest med DJ Jonas1 som serverer de beste 80 tallslåtene tilslutt!


Les mer   
Mamma Mia - for et julebord!

Mamma Mia - for et julebord!

06.12.2019   Fest  
Vi gjentar suksessen med dinner & show i år også - fredag 6.desember. Bli underholdt og servert en nydelig tre retters middag med tre av de beste musikalartistene fra Showbøcks denne gangen. Et fyrverkeri av sang, rytmer, lys og show mellom bordene. Plukket fra øverste hylle blant ABBA og de store popheltene. Begrenset antall plasser - førstemann til mølla! I fjor ble det utsolgt.. NB! Etter Dinner & Show spiller orkesteret opp til dans og festen fortsetter helt til til kl 02.00
Les mer   
Ingrid Olava

Ingrid Olava

14.12.2019   Konsert  
Konsert med fantastiske Ingrid Olava. I et julepynta Bergtatt får du fremført en miks av julelåter og egetkomponert materiale. Vi lover en stemningsfull setting som gir gåsehud like oppunder jul. Vi serverer gløgg og en nydelig juletapas før Ingrid entrer scena med sine kjente og kjære låter og vakre pianospill.
Les mer