Fem stjerner og førsteklasses fasiliteter

Campingplass for de aller mest kresne

Vårt sanitæranlegg er i særklasse - her er det varmekabler og flotte fliser, kombinert med delikate tre-detaljer og dusjer av høyeste kvalitet. En unik egen, koselig avdeling for småbarn og et utvalg familierom der man kan være like usjenert som på badet hjemme. Spiskompetanse Felleskjøkken er nytt, velutstyrt og delikat! Vaskeri-avdeling med vaskemaskiner og tørketromler.


SANITÆR I SÆRKLASSE

Du vil neppe tro at du er på camping når du får se vårt flunkende nye sanitæranlegg. Her er det varmekabler og flotte fliser, kombinert med delikate tredetaljer og dusjer av høyeste kvalitet. Egen koselig avdeling for småbarn og et utvalg familierom der man kan være like usjenert som på badet hjemme. Familiebaderommene har en pris og for å være sikret familierom bør det bestilles.  


FLOTT FELLESKJØKKEN

I felleskjøkkenets moderne fasiliteter kan du lage mat og drikke etter hjertets behov. Når dere er ferdig med å spise, kan du ta oppvasken sammen med naboen, eller du kan bare nyte den gode utsikten.


VASKERI

Rene klær må til. Våre vaskemaskiner og tørketromler er helt nye, og svært raske og effektive. Så kaster du ikke bort mer tid av ferien enn du må.