Hallingdal 4H-gård

Få nye dyrevenner på besøksgården i ferien!

På vår egen besøksgård bor Geir Geit, Kåre Kanin, Guri Gakkgakk og minigrisene og mange flere dyr hele året! Her kan barna få være med på mating, kos og eggsanking (Gjett om den frokosten blir stas!) På sommerstid kommer også Lars Lama, Pål Fugl og enda flere dyr, samt at det kjøres gråtass-traktor, Farmen junior-aktiviteter og mye mere gøy.

Selv Hans Hane er et eksotisk bekjentskap for mange barn

HALLINGDAL 4H-GÅRD

Garden ligger idyllisk til på Vangen, like bortenfor klatreparken.

Billetter får du kjøpt i aktivitetshuset. Gratis inngang for voksne og småbarn før fylte 3 år.


ÅPNINGSTIDER finner du HER


PRISER finner du HER


Glad gutt på gråtass-traktor, 4H-gården Hallingdal Feriepark


DYRENE PÅ GÅRDEN:

Du får komme inn til kaninene og barna kan ha en skikkelig kosestund i høyet hvor de kan holde og klappe dem.

Endene bader og plasker i andedammen, og grisene (sommer) ruller seg i søla. De søte alpakkane og Geitene, for ikke og snakke om Kalle Kanin elsker også å bli kosa med! Pål Fugl med haner og høner av ulik sort vil gjerne strutte seg frem for deg. Og Lars alpakka og kompisene er merkverdige dyr verdt ett besøk!


Minigrisene er fast innslag i 4H Hallingdal besøksgård


La barna være med å sanke egg! Så kan dere lage deres egen omelett. På vårparten er du kanskje så heldig at du får være med på kyllingklekking!!

Endene og hønene er veldig produktive når det gjelder å legge egg. Lyst til å lage en ureist omelett? Ja, da kan du til tider få kjøpe egg i resepsjonen for bare 3,- per stk!

Ned mot vannet, nær Hallinghavn ved Strandafjorden finnes en leirplass hvor man kan sitte ned, slappe av, nyte stillheten og den herlige atmosfæren på gården. Barna kan leke gjemsel mellom trærne og gjemme seg i gapahuken. Eller ta seg en tur med kano, kajakk eller robåt som vi leier ut.

Besøksgården er åpen hele sommerhalvåret, men aktivitetstilbudet og hvilke dyr som er på plass vil variere.


 
Ponni-riding er stas i Hallingdal Feriepark