Partnere og venner

HØYT & LAVT:

www.aktivitetspark.no

Vi har etablert et samarbeid med Høyt & Lavt og kan tilby våre gjester unike klatreparkopplevelser som en del av oppholdet i Hallingdal Feriepark. Besøk også gjerne de andre Høyt & Lavt parkene i Oslo og i Vestfold.


JAMBO FERIEPARK:

www.jambo.dk

Jambo er Danmarks beste feriepark og campingplass, og har vært det i en årrekke. Vi er stolt av å samarbeide med familien Egelund og blir inspirert av dem for å gjøre Hallingdal Feriepark ennå bedre for våre gjester.


CABBY:

www.cabby.se

Cabby er Sveriges ledende produsent av campingvogner. Dersom du aldri har opplevd å bo i en Cabbyvogn kan du ta med familien til oss og leie en for en uke elleren natt. Du finner mer informasjon om hva som gjør Cabby unike på deres hjemmesider.


MOYSAND FAMILIECAMPING:

www.moysand.no

Vi er venner med Moysand – ikke bare på facebook. Vi vet at de kan levere samme høye kvalitet til gjestene som vi kan og vil anbefale dem til alle våre gjester dersom de skal innom sørlandet en tur.


ÅL UTVIKLING:

www.al.no

Vårt lokale destinasjonsselskap gjør en heidundrande jobb for å sette Ål og Hallingdal på kartet. Vi anbefaler å sjekke med dem om aktiviteter og arrangementer i området mens du bor i ferieparken.


VISIT GEILO:

www.geilo.no

Geilo er mindre enn en halvtime unna og har mye å by på. Inngangsporten til Hardangervidda er verdt et besøk mens du bor i Hallingdal Feriepark.


ÅL SKISENTER:

www.aalski.no

Vårt nærmeste skisenter med 5 heiser og 16 nedfarter og toppen på hele 1040 m.o.h. Det er en grunn til at landslagene i alpint trener her. Mens du bor hos oss kan vi hjelpe deg å finne ut hvorfor.


BERGSJØSTØLEN:

www.bergsjostolen.no

Hos Kaare blir du tatt godt vare på. Derfor kan vi anbefale å ta turen innom for å oppleve det beste Bergsjøområdet har å by på, bare en liten halvtime unna, 1100 meter over havet.


FJELL & FJORD:

http://www.fjellandfjord.com/360/

Se Ål og Hallingdal med Fjell & Fjords fantastiske 360° roterende kamera. Det nærmeste du kommer å oppleve Hallingdal som Supermann uten trikot og kappe!