Velkommen til fem stjerners camping i Ål!

Glade camping-opplevelser!

Hallingdal Feriepark er 5 stjerners camping med førsteklasses hytter til leie. Vår ambisjon har vært å sette en ny standard for camping i Norge. Camping magasin og camping-anmeldere har forlengst kalt vår park landets beste. Om du vil ha en enkelt overnatting, en lang hytteferie eller camping sesongplass, bo i egen bobil, campingvogn eller telt... vi skal gjøre vårt ytterste for at du trives! 

Ha en herlig hytteferie i flott hytte

Ha en herlig hytteferie i flott hytte

Ha en herlig hytteferie i våre designhytter. Hyttene har høy komfort og standard, med peis, gulvvarme, tv, wifi, velutstyrt kjøkken og bad, samt glassfront og terrasse mot Hallingdalselva. Herfra har du kort vei til fjellet og eventyrlige turmuligheter og naturopplevelser. Ingenting er som å komme hjem til hytta og kose seg foran peisen etter en dag full av gode opplevelser.

Les mer

Camping i særklasse

Camping i særklasse

Våre komfortplasser for bobil og campingvogn er nordens største! Her finnes strøm, kabel-tv, wifi og vann og avløp i de frostfrie årstidene. Alle camping gjester har selvfølgelig adgang til våre førsteklasses sanitæranlegg og felleskjøkken. Lyst til å prøve camping uten å trekke med campingvogn hit? Vi har Cabby campingvogner til leie her!

Les mer

Flott resepsjon og restaurant

Flott resepsjon og restaurant

Det første du ser når du besøker oss, er det elegante hovedbygget hvor du finner resepsjonen - her får du hjelp med det meste. Her er også vår hyggelige, populære restaurant, Bergtatt Bistro. Vi mener den er Hallingdals beste (men vi er nok ikke helt nøytrale)! I restauranten serveres nydelig lunsj og middag av kortreiste råvarer - eller bare noe godt å drikke foran peisen - eller på terrassen med utsikt over elva. For helt enkel servering finnes også Snakkbar i aktivitetshuset.

Les mer

Fem stjerner og førsteklasses fasiliteter

Fem stjerner og førsteklasses fasiliteter

Vårt sanitæranlegg er i særklasse - her er det varmekabler og flotte fliser, kombinert med delikate tre-detaljer og dusjer av høyeste kvalitet. En unik egen, koselig avdeling for småbarn og et utvalg familierom der man kan være like usjenert som på badet hjemme. Spiskompetanse Felleskjøkken er nytt, velutstyrt og delikat! Vaskeri-avdeling med vaskemaskiner og tørketromler.

Les mer

Unik småbarnsavdeling baderom

Unik småbarnsavdeling baderom

Du finner ikke maken til vår koselige småbarns-sanitær, en egen baderoms-avdeling for de minste: Lunt og koselig med varmekabler, fliser, badebaljer, barnetoaletter og dusjer omgitt av dyr du neppe har møtt andre steder.

Les mer

Gladligvare - vår egen nærbutikk

Gladligvare - vår egen nærbutikk

Vareutvalget vil variere ut i fra sesong.I ferieparkens butikk kan du handle ferskt brød og aviser, et utvalg middagsretter, drikke, godteri, kortreiste souvenirer og godsaker, samt noen praktiske ting. En større dagligvarebutikk er få minutter fra parken. ÅPNINGSTIDER
Ladestasjoner for el-bil

Ladestasjoner for el-bil

Nå er ladestasjonene våre klar til bruk. Vi har 14 ladepunkter på dagparkeringa vår, åpent for alle, og i tillegg på halvparten av hyttene våre. Det er IKKE lov til å lade bil i ordinær stikkontakt pga overbelastning på strømanlegget og brannfare.

Les mer

Morsomme aktiviteter og gode opplevelser!

Morsomme aktiviteter og gode opplevelser!

Her behøver ingen å kjede seg! Hurramegrundt lekeland er det største innendørs lekeland mellom Oslo og Bergen! Hallingkastet lekepark er 11 meter høy - med landets høyeste spiralsklier! Høyt & Lavt Klatrepark byr på mange forskjellige klatreruter og utfordringer. Høydepunktet er zip-line over elva. Eller kanskje Ørnestupet med "fritt fall" fra 9 meter?

Les mer

Hallingdal 4H-gård

Hallingdal 4H-gård

På vår egen besøksgård bor Geir Geit, Kåre Kanin, Guri Gakkgakk og minigrisene og mange flere dyr hele året! Her kan barna få være med på mating, kos og eggsanking (Gjett om den frokosten blir stas!) På sommerstid kommer også Lars Lama, Pål Fugl og enda flere dyr, samt at det kjøres gråtass-traktor, Farmen junior-aktiviteter og mye mere gøy.

Les mer

Flotte naturopplevelser i fjellet - vandring, sykkel eller ski

Flotte naturopplevelser i fjellet - vandring, sykkel eller ski

Det er mange muligheter for aktiviteter i Ål, som ligger midt i noe av landets flotteste naturområder! Her kan alle få oppleve fjellets gleder, enten du foretrekker turer for vandring, sykkel eller på ski og snowboard - eller du er glad i å fiske! Spektakulære fjellturer til fots eller i mer enn 400km maskinkjørte langrennsspor om vinteren. Ål Skisenter har alpin løyper både for “svart belte” og flott barnebakke. Ørretfiske i elva rett utenfor hyttene!

Les mer

Bestill risikofritt og fleksibelt!

Bestill risikofritt og fleksibelt!

Bestillinger på hytte eller camping som gjøres nå kan flyttes eller avbestilles helt kostnadsfritt inntil 7 dager før ankomst! 

Les mer

Selveierhytter

Selveierhytter

Selveierhytter med rolig beliggenhet ved Hallingdalselva og utsikt til Strandafjorden. Hallingdal Hyttepark ligger et steinkast unna alle Ferieparkens fasiliteter.

Med svært gunstig finansiering og utleie i regi av ferieparken, er det mulig å eie hytte nesten uten reelle kostnader!

Les mer

Bildegalleri

Bildegalleri

Lurt på hvordan en flott hytte eller campingferie ser ut? Her er glade bilder av parken, området rundt Hallingdal Feriepark og Ål

Les mer