Treningssamling alpinister

Bo i Hallingdal Feriepark og tren i Ål Skisenter, som ligger kun 10 minutter unna.

Ferieparken ligger kun 10 minutter fra Ål skisenter. Skisenteret har lang sesong med svært gode snøforhold (og snøkanon i bakhånd). I år regner skisenteret med å åpne 8. november.

13 km med løyper av varierende vanskelighetsgrad. F.eks Svartebergløypa er regnet som en av landets beste storslalåmløyper og brukes flittig av alpinlandslag både på herre og damesiden.

Les mer om Ål Skisenter.


BO KOMFORTABELT

Under samlingen bor dere komfortabelt i våre lekre elvehytter for 6 eller 8, med varme-

kabler i gulvet, peis, tv, eget bad og kjøkken, eller i våre luksus campingvogner.


SMØREROM

Vi har innendørs smørerom.


MULIG GØY OG TILLEGGSAKTIVITETER
Høyt&Lavt Klatrepark er åpen også vintertid, men med noe værforbehold. Camp Høyt&Lavt er en lagkonkurranse hvor morsomme oppgaver og utfordringer må løses. Mindreårige utøvere vil trives i Hurramegrundt, mens de litt større kanskje heller vil sette pris på en ATV-safari , "formel"-aking i Skarslia, snørekjøring med hest, langrennsturer, osv, her finnes en rekke muligheter! For de som har trent hardt, er hyttene komfortable steder å slappe av og hente seg inn.


SOSIAL RAMME

På dagtid ligger alt til rette for å få maks utbytte av trening. Ellers gir Bergtatt Bistro en god ramme for sosiale lunsjer, middager og hyggelige kvelder.Vi kan være behjelpelig med transport, servering underveis, f.eks spesielle ønsker som lunsj ved bål ute i det fri. Vi år til det meste!


TA KONTAKT på 32699200 eller post@feriepark.no, så kan vi sette sammen et godt tilbud!
 
Løypekart Ål Skisenter alpinbakke