Treningssamling skiskyting

Trening på Liatoppen og bo i Hallingdal Feriepark er en vinnerkombinasjon for en skiskyttersamling.

Liatoppen skisenter ligger i Liagardane, 920 m.o.h.og er en flott skiskyting- og langrennsarena. Her er det alltid tidlig sesongstart og sikre snøforhold. Løypenettet på Liatoppen er sertifisert etter internasjonale krav. Lysløypenett på ni kilometer. I løpet av vinteren arrangeres det mange skirenn og skiskytterrenn her, både lokale og nasjonale, for eksempel Bendit Liatoppen Skiskytterfestival som er sesongavslutning for skiskyttere i alle aldre og samler nærmere 1000 utøvere.

Mer enn 400 km maskinkjørte spor

Når det gjelder langrennstrening er man aldri langt unna et velpreparert spor i Ål. Det er hele 400 km preparerte skiløyper hele vinteren i nærområdet. Løypene går både i skogsterreng og høyfjellsterreng, og er tilrettelagt for klassisk og fristil. Det kjøres løype helt ned i ferieparken, så man kan ta på seg skiene utenfor døren og begynne å gå. Utvalget av løyper er formidabelt.
Løypemaskinene i området er utstyrt med GPS-sendere, slik at dere til enhver tid kan vite hvor dere finner helt nykjørte spor.


BO KOMFORTABELT

Under samlingen bor dere komfortabelt i våre lekre elvehytter for 6 eller 8, med varmekabler i gulvet, peis, tv, eget bad og kjøkken, eller i våre luksus campingvogner.


SMØREROM

Vi har innendørs smørerom.


MASSE MULIGHETER FOR GØY OG TILLEGGSAKTIVITETER

Høyt&Lavt Klatrepark er åpen også vintertid, men med noe værforbehold. Camp Høyt&Lavt er en lagkonkurranse hvor morsomme oppgaver og utfordringer må løses. Mindreårige utøvere vil trives i Hurramegrundt, mens de litt større kanskje heller vil sette pris på en ATV-safari , "formel"-aking i Skarslia, snørekjøring med hest, langrennsturer, osv, her finnes en rekke muligheter! For de som har trent hardt, er hyttene komfortable steder å slappe av og hente seg inn.


SOSIAL RAMME

På dagtid ligger alt til rette for å få maks utbytte av trening. Ellers gir Bergtatt Bistro en god ramme for sosiale lunsjer, middager og hyggelige kvelder.Vi kan være behjelpelig med transport, servering underveis, f.eks spesielle ønsker som lunsj ved bål ute i det fri. Vi får til det meste!

TA KONTAKT på 32699200 eller post@feriepark.no, så kan vi sette sammen et godt tilbud!