Fra
Til

Hallingdal Leirskole

Verdens mest ÅL reite leirskole

Hallingdal Leirskole vil skape ekte og gode opplevelser for elevene gjennom aktiviteter som bidrar til læring, mestring og erfaring. Vi et mangfoldig utvalg av pedagogiske og opplevelses -aktiviteter både vår, høst og vinter.

Vi kan også lage egne opplegg for mer uformelle klasse- og avslutningsturer, med mindre faglig innhold.

Om Hallingdal Leirskole

Om Hallingdal Leirskole

19.02.2015 13:10

Hallingdal Leirskole er en virksomhet i Hallingdal Feriepark, en av Skandinavias beste campingplasser. Vi kan tilby førsteklasses fasilitieter for læring, aktiviteter, moro og sosialt samvær. Innkvartering i våre flotte designhytter, mens middager inntas i restauranten Bergtatt Bistro.


Les mer   
Kompetansemål, fag og aktiviteter ved Hallingdal Leirskole

Kompetansemål, fag og aktiviteter ved Hallingdal Leirskole

19.02.2015 14:41

Hallingdal Leirskole vil skape ekte og gode opplevelser for elevene gjennom aktiviteter som bidrar til læring, samarbeid, mestring og erfaring. Vi et mangfoldig utvalg av pedagogiske og opplevelses -aktiviteter både vår, høst og vinter.


Les mer   
Menneskene er aller viktigst!

Menneskene er aller viktigst!

05.11.2017 17:10

Vi kan love at alle blir tatt vel i mot og godt vare på hos oss, det sørger ikke minst Hege for! Ål kommune har ansvar for det pedagogiske tilbudet og løser oppgaven med godt kvalifiserte pedagoger med dokumentert kompetanse og variert erfaringsbakgrunn. Ikke mindre viktig er at de også er veldig hyggelige, sporty og kreative voksne folk med godt humør!


Les mer   
Program-eksempler ved Hallingdal Leirskole

Program-eksempler ved Hallingdal Leirskole

19.02.2015 17:20

Vi kan tilby et stort mangfold av pedagogiske aktiviteter - snakk med oss om ønsker, så finner vi sammen det optimale opplegget for deres klasse. Utover beliggenheten i noe av landets flotteste fjellturterreng, har vi egen 4H-gård med dyr og samarbeide med E-Co - som tilbyr et spennende Energi-program!Les mer   
Ta tidsmaskin til klasserom for 100 år siden

Ta tidsmaskin til klasserom for 100 år siden

06.11.2017 17:30

Gjett hva elevene husker best av å lese eller foreleses om historie - eller å oppleve og være en del av den? Ål Bygdemuseum er en tidsmaskin, hvor elevene ikke bare får se på gamle hus, men kler seg ut og opplever en skoletime for hundre år siden! Vi kan berolige med at spanskrør og andre disiplinerende metoder fra den tiden ikke er inkludert i opplevelsen. Elevene har dessuten vært så entusiastiske og positive til opplevelsen at det uansett ikke ville trengtes.


Les mer   
På Hallingdal Leirskole bor og spiser dere førsteklasses!

På Hallingdal Leirskole bor og spiser dere førsteklasses!

19.02.2015 17:42

På Hallingdal Leirskole bor elever og lærere i designhytter med 4, 6 eller 8 sengeplasser - eller i Cabby campingvogner.

Hyttene har dobbeltrom, eget kjøkken og bad, stue med TV, wifi, peis og varmekabler i gulvet. Campingvognene har doble soverom, stue/oppholdsrom med TV, wifi, kjøkkenkrok, toalett og isocamp fortelt.


Les mer   
Fritidsaktiviteter

Fritidsaktiviteter

22.02.2015 17:51

Hallingdal Leirskole har et mangfoldig aktivitetstilbud på fritiden utenfor undervisningen - med muligheter for utlån eller leie av diverse utstyr: Sykler, hjelmer, sikkerhetsstyr til klatring, skøyter, truger, ski, fiskeutstyr, båter, kanoer, kajakker, redningsvester, fotballer, volleyballer, teambuildingsutstyr, kart og kompass, bordtennis, kubbespill og mye mer.


Les mer   
Praktisk informasjon

Praktisk informasjon

22.02.2015 17:53

Her finnes nyttige opplysninger og tips til forberedelser, planlegging, utstyrsliste og annen praktisk informasjon for dere som vil til Hallingdal Leirskole.


Les mer   
Rullestol ingen hindring

Rullestol ingen hindring

06.11.2017 23:16

Vi har hytte som er spesielt tilrettelagt for bevegelseshemmede og ferieparken er så langt mulig universelt utformet. Fjell- og naturområdene vil naturlig nok by på noen utfordringer, men med litt planlegging og tilpassing opplegget, skal det ligge til rette for et flott leirskoleopphold for elever både med og uten bevegelseshemming.

Vi har fått veldig hyggelig tilbakemelding rundt dette fra Slemmestad skole.


Les mer   
Tilbakemeldinger

Tilbakemeldinger

01.02.2017 23:21

Vi er veldig stolte av leirskolen vi har skapt - og det er ikke til å legge skjul på at vi gjerne skryter litt. Men viktigere og hyggeligere er det at også andre skryter! Se hva noen av de som har vært her sier.


Les mer