Til Bestilling

feriepark bilde
 
 
Tom Vegar Mangletun, pedagogisk leder ved Hallingdal Leirskol

 

Tom Vegar Magnetun

Tom Vegar er lærerutdannet fra Høgskulen i Hedmark med spesialisering innen kroppsøving og ekstra vekttall i spesped og natur og miljø. Tom Vegar har vært lærer i Ål siden 2004, med et lite avhopp til næringslivet underveis. Han er 39 år, familiefar og friluftsmann. Han er spesielt vintersportsinteressert, har vært aktiv langrenns konkurranseløper og kjører telemark på fritida.

 

 

 

Stine Svang

 

Stine Svang

Stine er 24 år og kommer fra Gol. Hun er snart ferdig med en bachelorgrad i biologi sved universitetet i Bergen. Ett år av studiet var hun på Svalbard og tok fag innen arktisk biologi og forvaltning. Der var hun mye ute på feltarbeid og fikk sansen for å kombinere biologi og friluftsliv. Hun har også et årsstudium i friluftsliv ved høgskulen i Volda, der hun lærte mye innen friluftslivsveiledning sommer og vinter. Stine tilfører sine store biologikunnskaper i leirskolen. Hun har tidligere jobbet som dyrepasser i bjørneparken på Flå, og er nå også assistentlærer ved Skattebøl skole. Stine er svært glad i å klatre ute og inne, og er sertifisert til å holde brattkortkurs. Hun har kanokurs, brekurs og skredkurs i forbindelse med friluftslivsstudiet, synger i kor og elsker å gå på turer med hunden sin, Anouk, som noen ganger er en populær deltaker på leirskolens turer.

 

Eirik Fuglesteg Luksengard


Eirik Fuglesteg Luksengard

Eirik er 25 år og lærerutdannet fra Høgskulen i Sogn og Fjordane. Foruten friluft, natur og vintersportsinteresse har Eirik også lang fartstid som profesjonell danser. Han var elev ved Frikar-akademiet 2008–2010 og har seinare turnert med Frikar-forestillingane «The Snuff Grinders», «KRUK», og med Alexsander Rybak. Dei siste åra har han dansa i dansekompaniet Kartellet, blant anna i forestillingane «Anføttes» og «Doppler».

Eirik er en av tolv hallinger som Regionrådet for Hallingdal i 2017 har valgt ut som unge ambassadører for Hallingdal.

 

 

 

Hege


Hege Nilssen

Hege er leder for den ikke-faglige delen av Hallingdal leirskole - den som organiserer alt praktisk og legger til rette for at både elever og lærere har det bra underveis. Hege er også den som kan kontaktes i forkant for spørsmål og spesielle behov.

 

Stine Svang er glad i å klatre

Stine er glad i å klatre

 
 

Hallingdal Feriepark AS | Adresse: Myrovegen 15, 3570 Ål | Telefon: 32 69 92 00 | E-post: post@feriepark.no