Julebord i Bergtatt Bistro

Vi arrangerer julebord hvert år - enten dere er tre eller tre hundre! Med og uten live musikk. Se vår kalender for eksakte datoer til åpne arrangement. Vi kan selvfølgelig også by på lukkede selskap, julelunsjer - for ikke å glemme vårt årvisse familiejulebord en søndag i førjulstiden. Uansett kan vi love en pyntet Bergtatt Bistro fullspekka med julestemning og ett bugnende, herlig julebord med de lekreste juleretter. Kontakt oss gjerne på tlf 32699200 for mer informasjon og et hyggelig tilbud

FØRJULEBORDS-ARRANGEMENT TIL GRUPPER

F.eks skøytegang/isdans, kanefart, hundekjøring eller noe annet gøy, send oss en forespørsel på post@feriepark.no så får du vite mer om mulighetene og et forslag tilpasset deres ønsker. Du kan også lese mer ved å klikke her.


OVERNATTING

Kontakt oss også gjerne for pakketilbud med overnatting i elvehytter. Dette gjelder selvfølgelig for firmasamlinger resten av året også!
"Vil gjerne takke for et supert måltid. Det var så flott laget til og maten var jo så kjempegod (til og med sprø svor), det var så mye å velge mellom, veldig veldig bra! I tillegg var det superkoselige ansatte som gjorde kvelden perfekt."

Kari Venke Tolpinrud - Montér