Om Hallingdal Leirskole

Hallingdal Leirskole er en virksomhet i Hallingdal Feriepark, en av Skandinavias beste campingplasser. Vi kan tilby førsteklasses fasilitieter for læring, aktiviteter, moro og sosialt samvær. Innkvartering i våre flotte designhytter, mens middager inntas i restauranten Bergtatt Bistro.

BELIGGENHET

Ål i Hallingdal, midt mellom Oslo og Bergen, omgitt av fenomenale turområder i høy- og lavfjell.

REISE

Enkel reisevei, enten dere velger buss (Rv 7) eller tog. Vi har en avtale med NSB om spesialrabatt for våre leirskolegjester på Bergensbanen til Ål. Tog er som regel den mest miljøvennlige og en hyggelig måte å komme hit på, så vi oppfordrer til benyttelse av toget. Men alle gjester står selvfølgelig helt fritt til selv å velge transporten.

Se flere detaljer om reise HER. Ønsker dere forslag/tilbud på buss eller mer info om togtilbudet, kontakt oss på telefon 32699200.PEDAGOGISK KVALITET

Vi samarbeider med Ål kommune, som har det overordnede ansvar for de pedagogiske planene og gjennomføring av programmet for leirskolen. Dette sikrer at undervisningen på leirskolen ealltid er i tråd med læreplan og kunnskapsløfter.
Pedagogisk leder for leirskolen er den særdeles kompetente og erfarne hallingen Tom Vegar Magnetun.
HALLINGDAL FERIEPARK ER GODKJENT AV NORSK LEIRSKOLEFORENING

Vi har stadig tett dialog med foreningen om utvikling av leirskolekonseptet, både faglig og praktisk.
HALLINGGARD 4H BESØKSGÅRD

er også en del av Hallingdal Feriepark, her kan barna være med på å mate og kose med Geir Geit, Kalle Kanin, høner, osv. I sommerperioden ankommer også Gunnar Gris, alpakkaen Alf Pakka, osv.

I tilknytning til HallingGard kan vi arrangere vi Farmen-junior-konkurranser med praktisk og pedagogisk energi-tema.
FEM STJERNERS BOTILBUD

Hallingdal Feriepark er en internasjonalt anerkjent feriepark: Eneste norske Leading Camping, en slags Michelin-guide for campingplasser og ECC Spitzenplatz, fem av fem mulige stjerner fra NHO Reiseliv, Fortreffelighets-sertifikat fra Tripadvisor, osv.

Her er bolig i 20 moderne designhytter med komfort som ikke står tilbake for noe, samt i Cabby campingvogner - som er campingvogner fra øverste hylle.HOVEDBYGGET

I hovedbygget finnes den flotte restauranten Bergtatt Bistro - der vi spiser alle middager og innendørs lunsjer i en separat fløy. her finnes også flotte sanitærfasiliteter og felleskjøkkenet Spiskompetanse.Fra Bergtatt Bistro

Leirskolenes måltider spises i en adskilt del av restauranten.


 

Hyggelig betjening og service

Carina Stabæk er leder for den ikke-faglige delen av Hallingdal leirskole - og den som kan kontaktes for spørsmål og spesielle behov.
Under oppholdet er resepsjonen/restauranten betjent til minimum kl 20.00 hver dag, og nattevakt med bil kan ringes ved behov.

 

 

 

MANGE MULIGE FRITIDSAKTIVITETERHURRAMEGRUNDT LEKELAND

I aktivitetsbygget er Hurramegrundt! - det største innendørs lekeland mellom Oslo og Bergen. Elevene har fått bruke lekelandet gratis i fritiden - det har vært veldig populært!Eventyrgolf


HØYT&LAVT KLATREPARK

En av de største klatreparkene nord for Oslo. En mengde alternative ruter og utfordringer - gjett om det kiler i magen å i zip-line over elva? For ikke å snakke om høydepunktet i dobbel forstand: Ørnestupet - hvor de modige kan hoppe ut i "fritt fall" fra 12 meters høyde..!
NB! Vi gjør oppmerksom på at klatreparken IKKE er inkludert i standard leirskole-tilbudet.

LES MER ›