Selskap

Feiring av et eller annet? Romantisk middag for to? Femtiårsdag for hundre? Kontakt oss for forslag og tilbud! For eksempel:

BRYLLUP

Vi fikser alt for den store dagen – eller hvorfor ikke hele helgen når man først samler godtfolk? Her kan gjestene komme med egne campingvogner, bobiler eller telt, eller de kan selvfølgelig leie flotte hytter. Brudeparet kan bo i en av våre spesielle styltehytter med fantastisk utsikt over Hallingdalselven. Verandaen på styltehytta er ikke noe dårlig sted for selve vielsen, om man ønsker å ha den i friluft. Vår resturant sørger for at maten er utsøkt – og tilrettelegger for gode minner!

JUBILEUM

Vi har lokaler for arrangering av store og små selskaper. Vi serverer gjerne middag til 10 eller 100. I familieselskaper hos oss er barna velkommen til å bruke våre fantastiske leketilbud ute og inne, mens de voksne holder på med taler eller slapper av med kaffe.

KONFIRMASJON

Her kan dere markere overgangen til voksen alder med god mat og aktiviteter for hele familien. Hvorfor ikke en konfirmasjonshelg for hele slekta?

Kontakt oss gjerne på tlf 32699200 for en hyggelig selskaps-prat