Man blir glad av herlig vinter

Til Bestilling

LANGRENNSKURS MED TOPPLØPERE

LANGRENNSKURS MED TOPPLØPERE

Bli en (enda) bedre skiløper! Alle har noe å lære fra tidligere og nåværende løpere i verdensklassen! Vi formidler skikurs med løpere som Odd Bjørn Hjelmeseth, Trude Dybendal eller Vibeke Skofterud! 

AKING I SKARSLIA

AKING I SKARSLIA

Skarslia Ski- og Akesenter ligger mindre enn 20 minutters kjøring unna. Her finner du to av Norges lengste akebakker på 1,3 km og 1,6 km med kjelketrekk for oppfarten. Spesiallagde enkle og doble kjelker leies på stedet. Vi lover sug i magen og kjempemoro, enten dere velger å kappkjøre eller å kjøre på tid. Om ønskelig kan servering i bakken arrangeres (evt en ørliten liten ake-hvitt?)

HUNDEKJØRING

HUNDEKJØRING

Opplev vinden i ansiktet, susende innover vidda bak et kobbel med spreke trekkhunder. Vi formidler turopplevelser med erfarne hundekjørere. Mush fun! Kontakt oss for mer informasjon.

KITING PÅ BERGSJØSTØLEN

KITING PÅ BERGSJØSTØLEN

Kjør snowboard eller ski med vinden som fremdrift! Leie av kites og kyndig instruksjon kan fåes ved Bergsjøstølen, landets ledende kite-miljø! Anbefales!

Les mer om Kiteskolen

Trugeturer

Trugeturer

Truger er en hyggelig måte å ta seg frem utenfor ski-løypenettet vinterstid. Vi stiller med guide og kjører ut med servering om ønskelig, eller dere kan ta med noen vedkubber til et bål og en god niste i sekken, så forteller vi hvor dere kan gå en herlig tur!

 

Snørekjøring og kanefart

Snørekjøring og kanefart

Stå på miniski eller sitt på en rafteflåte og la hesten dra deg fremover i terrenget. Full gallopp eller rolig trav avhengig av hvor mye fart dere ønsker. Ønskes du mindre fart og mer kos, er kanefart i vinternatta med fakler og dombjeller tingen. Dere sitter godt nedpakket i skinnfeller og dyner og kan bare nyte. Kan kombineres med trugetur og bål om ønskelig!

Kontakt oss for mer informasjon.

 

Hallingdal Feriepark AS | Adresse: Myrovegen 15, 3570 Ål | Telefon: 32 69 92 00 | E-post: post@feriepark.no