400km velpreparerte langrennspor venter på deg

Til Bestilling

toppløper Vibeke Skofterud

Hvor mye bedre skiløpere dere kan bli på en langhelg? Det er selvfølgelig umulig å anslå i tid, prosent eller annen kvantifisering. Men det vi tør å påstå er at de som er glad i å gå på ski og ønsker å bli bedre helt garantert vil finne et kurs med teori, praksis, trening og kommentarer/tilbakemeldinger både nyttig, lærerikt og ikke minst inspirerende!


Vi skreddersyr etter ønske

Opplegg vil ofte skreddersyes etter ønske, men typisk innhold er: Klargjøring og testing av utstyr, diagonalgang gjennomgang+ treningsøkt, dobbelttak og pigging, gjennomgang + treningsøkt, gjennomgang med tilbakemeldinger, smørekurs og ernæring, teknikktrening med videoopptak, motbakketrening, osv, osv.


Innimellom kommer selvfølgelig hyggelige, førsteklasses måltider i Bergtatt Bistro og filmgjennomgang med tilbakemeldinger i vårt konferanserom som har alle tekniske hjelpemidler.


Hvor mye bedre skiløpere kan dere bli på en langhelg? Det er selvfølgelig umulig å anslå i tid, prosent eller annen kvantifisering. Men det vi tør å påstå er at de som er glad i å gå på ski og gjerne vil bli bedre helt garantert vil finne et kurs med teori, praksis, trening og kommentarer/tilbakemeldinger både nyttig, lærerikt og ikke minst inspirerende!
 
Kontakt oss på tlf 32 69 92 00 eller post@feriepark.no
så tilpasser vi et opplegg som passer for dere!

 
 

Hallingdal Feriepark AS | Adresse: Myrovegen 15, 3570 Ål | Telefon: 32 69 92 00 | E-post: post@feriepark.no