Til Bestilling

Høyt &Lavt klatrepark

Høyt &Lavt klatrepark

Høyt & Lavt Hallingdal er en av de største klatreparkene nord for Oslo. Mer enn 50 installasjoner i trær og stolper, med ruter av forskjellig vanskelighetsgrad. Ett høydepunkt er to stk 250 meters zip-lines tvers over Hallingdalselva. Et annet er 12 meters "fritt fall" i trygge omgivelser. Her er utfordringer på mange nivåer. Kan med hell kombineres med lagkonkurranse i regi av Høve Støtt eller M-Event.

Ørnestupet

Ørnestupet

Ørnestupet quickjump er den høyeste nyheten i Høyt og Lavt klatreparken! Her kan man kaste seg ut fra en plattform 9 meter over bakken og fly som en eh... stein! For de av oss som ikke er ekstremsportere eller vokste opp i et gjøkereir, strider dette mot grunnleggende impulser, og grenseflytting må til. 

NORGES FØRSTE EVENTYRGOLF

NORGES FØRSTE EVENTYRGOLF

Dette er en helt unik og spektakulær 12 hulls banegolf. Adventure golf har vært en hit rundt om i Europa, og dette blir den første i Norge, med dekorative elementer og installasjoner, inspirert av Ål og Hallingdal - en spennende og morsom sommeraktivitet for hele familien! 

Stisykling med Hillbilly Høkkfest

Stisykling med Hillbilly Høkkfest

Aktivitetsbedriften Hillbilly MTB AS tilbyr guidet stisykling og utforsykling i flere spennende fjellområder av Ål, samt i andre områder i Hallingdal. En vanvittig flott måte å kombinere trening og naturopplevelse på! 

Volleyballkamp med masse attåt

Volleyballkamp med masse attåt

Vi har en flott sandvolleybane som ligger helt nede ved elven. Her kan det arrangeres kamp eller turnering med eller mindre uformellt volleyball-spill (konkurranseinstinkt kan komme fram hos flere enn man tror). Vi kan stille med dommer og «turneringsleder», eller dere kan om ønsket fylle denne rollen selv. Forfriskninger og snacks serveres underveis og etter spillingen kan det for eksempel bli grilling og kos. Volleyball er et lagspill som er ganske morsomt også for de med lite erfaring!

Terrengsykling

Terrengsykling

Sykle rolig tur i flotte, naturskjønne omgivelser eller trene til Birken så du knapt ser hva som er rundt deg?  Vi har løyper for ethvert behov! Ål er antagelig landets rikeste kommune på muligheter for terrengsykling, enten du velger en høyfjellstur eller en av de sentrumsnære sykkelrutene. 

Vandring i vakker natur

Vandring i vakker natur

Ål har en mektig og variert natur med stier og gamle vandreleder i hele kommunen. Her finner du en rekke tilrettelagte stier enten du ønsker enkle små runder eller lengre og mer krevende turer på snaufjellet. Det er også mange enkle sentrumsnære turtips.                                                                                                                    

Rafting, kano og båtutleie

Rafting, kano og båtutleie

Noe av landets beste rafting i Numedalslågen, er kun 45 minutters kjøring fra ferieparken. For roligere, maritim hygge, leier vi ut kanoer og kajakker for padling på Strandafjorden, rett utenfor parken. Ønskes padling eller roing i høyereliggende strøk , finnes en rekke alternativ i relativ nærhet.

Fisking

Fisking

Leier du hytte, kan du nesten sitte på terrassen og fiske i elven. Er du interessert i å gjøre litt mer ut av fisketuren, finnes det mange muligheter, for eksempel fluefiske og ørretfiske i fjellvann og elver. Isfiske er også en mulighet på vinterstid. Røye får du kun fisket i Ål. Ønsker du derimot å drive ålefisking, må du ironisk nok forlate Ål og reise til havet. NB! Husk Fiskekort! (kan kjøpes via SMS) 

Hest og ridning

Hest og ridning

Ridemuligheter i fleng, enten du vil til fjells eller i lavere strøk. Her finnes turer med leder, men også muligheter for å ri på egen hånd? Gjeldokk Hestesenter ligger i Ål, man kan også ri hos Hest i Hallingfjell eller Knut Torpe, ellers finnes det hestesenter på Bergsjø/Skarslia, Geilo, Nesbyen; Hemsedal og på Langedrag (v/Nesbyen).

Gocart, rafting, klatring, osv

Gocart, rafting, klatring, osv

Vi kan også tiby noen aktiviteter som ligger litt lenger unna parken, f.eks gocart-kjøring, rafting, klatring , via ferrata-klatring - mer kommer!

 

Hallingdal Feriepark AS | Adresse: Myrovegen 15, 3570 Ål | Telefon: 32 69 92 00 | E-post: post@feriepark.no