Rafting, kano og båtutleie

Noe av landets beste rafting i Numedalslågen, er kun 45 minutters kjøring fra ferieparken. For roligere, maritim hygge, leier vi ut kanoer og kajakker for padling på Strandafjorden, rett utenfor parken. Ønskes padling eller roing i høyereliggende strøk, finnes en rekke alternativ i relativ nærhet.

RAFTING

Vi formidler kontakt med flere arrangører av rafting i Numedalslågen. Her finnes rafting-tilbud som kan tilpasses etter ønsket nivå; fra rolige, gøyale miniturer, via spennende turer som passer for de fleste, til skikkelig spesialrafting for adrenalinglade. Det er alltid erfarne guider med i båtene. Alt nødvendig utstyr følger med fra arrangørene, men det er lurt å ha med håndkle, badetøy og termo/ullundertøy.


KANO, KAJAKK OG ROBÅT-UTLEIE i FERIEPARKEN

Med 4 kajakker er det mulig å arrangere kajakk-staffett. Kano er ikke like mye fart, men en hyggelig og sosial utfluktsform. Er det ønske om å bedrive fisking, er robåt mer egnet, det har vi også til leie i ferieparken.

For fiske og fjellvannsopplevelser på bergsjø, leier Bergsjøstølen (en drøy halvtimes kjøring) ut båter og kano. Ved Tisleiafjorden kan småbåter, kano og pedalbåter leies fra Oset Høifjellshotel.