Teambuilding - felles opplevelser styrker laget!

Møter i gode, effektive omgivelser med lett servering underveis kombineres med overnatting i komfortable hytter, god mat og drikke i restauranten og fantastiske aktiviteter. Godt samspill kan flytte fjell! Felles opplevelser legger grunnlag for å styrke lagånden og få alle i gruppen til å prestere koordinert.

Vi har gode samarbeidspartnere innen teambuilding og skreddersyr et komplett program sammen med dere.

Barnas Hallingdal
 

Barnas Hallingdal

Barnas Hallingdal er et tilbud til alle barnefamilier som er glad i opplevelser  - 3 familieparker i samme dal. Har du besøkt oss, så får du 50 % rabatt på barnebillettene i Tropicana badeland og Langedrag Naturpark! 

Les mer   

Sesongplass Vinter
 

Sesongplass Vinter

Vi har den siste tiden hatt stor pågang på vinterplasser, men har noen tilrettelagte plasser igjen. Bestiller du vinter sesongplass eller helårsplass nå, så inkluderer vi ett sesongkort i Ål Skisenter (Verdi kr 4415,-). I tillegg fri adgang for barna i lekeland og Hallingkastet i hele leieperioden. Fra kr 9 950,-

Les mer   

Helårsplass -
 

Helårsplass - "ÅL inclusive"

Vi har et begrenset antall helårs vognplasser. Plassene er hele 140 kvm store og ligger rett ved elven. Helårsplassen inkluderer bl.a ett gratis sesong heiskort i Ål Skisenter og gratis sesongkort i lekelandet Hurramegrundt! og Hallingdal 4H-gard.

Les mer   

La vogna stå!
 

La vogna stå!

Nå kan du parkere campingvogna gratis! Du behøver ikke dra vogna frem og tilbake om du ønsker å stå flere helger på rad. Bestill for helgen, så kan du la (tom) vogn stå søndag-fredag helt kostnadsfritt.

 

Les mer   

Gratis aktiviteter for boende
 

Gratis aktiviteter for boende

Alle som bor i ferieparken får GRATIS inngang til lekeland, Hallingkastet og 4H besøksgård! Sykkelparken er også gratis å bruke - åpen for alle! Eventyrgolfen er åpen og vi har utleie av kano, kajakk og båt med mer. Sjekk alle våre aktiviteter her:

Les mer   

Bursdagselskap i lekeland
 

Bursdagselskap i lekeland

Kjør bursdagselskapet i lekeland, så vet du at det blir en gøyal bursdag! Bursdagen har adgang til Hallingkastet og Hurramegrundt! Sjekk våre ulike bursdagspakker her. Fra kr 185 per deltaker. Overraskelse til bursdagsbarnet. 

Les mer   

Gavekort
 

Gavekort

Hva er bedre enn å gi glade opplevelser? Gavekort i ferieparken blir aldri feil! Vi tilbyr også årskort - en gave som varer hele året!

Les mer   

Sesongplass sommer
 

Sesongplass sommer

Sommer sesongplass fra 01.mai- 30.september 18.000,- inkl gratis inngang til Hurramegrundt! Lekeland og Hallingdal 4H besøksgård.

 

Les mer   

Vedrørende alle tilbud
 

Vedrørende alle tilbud

• Tilbud gjelder utvalgte perioder og utvalgte boenheter og er avhengig av tilgjengelighet.

• Hallingdal Feriepark forbeholder seg retten til å endre priser og pakker


• Rabatter gjelder kun på overnatting/plassleie og ikke på andre tjenester og produkter, med mindre det er spesifisert


• Aktivitetspakke gjelder Hallingkastet og Hurramegrundt!, samt Besøksgården når den er åpen. Inkluderer ikke Høyt & Lavt og aktiviteter som krever instruktør.

• Alle priser er inkl mva.