Glampingtelt - Camping 2 senger

Overnatting fra 15.mai

Glampingtelt 2 - møblert for to personer med dobbeltseng. Her er takhøyden og komforten god, med tepper på gulvet og elegant møblering. Dette er noe mange ikke har opplevd før - men som vi tror de vil gjøre igjen når de først har prøvd det!
Tilgjengelig i perioden 15/5-24/8!

Fra:
Til:
Voksne:
Barn:

Glem gamle speidererfaringer eller kryping inn og ut av små telt med kaos, dårlig luft og grus i frokosten… Glamtents er en helt annen opplevelse - og en ganske spesiell en! Dette er GLAMPING på høyt nivå!

 

Teltene er 5 meter i diameter med 3 meter takhøyde i sentrum. Innredningen er stilig og innbydende: Ordentlige senger med dyner og nattbord. Gode tepper på gulvene, stoler, oppbevaringsplass, lykter og lamper. Teltene har strøm og vifteovn, om det skulle bli småkjølig på kvelden. I tillegg har nå ALLE 2 mannsteltene vedfyring. NB! Husk og legge til vedsekk ved booking.

 

Les mer om teltene fra Glamping Norge.

 

Glampingtelt - Camping 2p
Jente_og_vedovn
Tepper_og_vedovn
glamtelt_lenestoler_11
bc_glamtelt_2m_sittegr
bc_glamtelt_2m_opprull
bc_glamtelt_2m_kveldsstmnng
bc_glamtelt_2m_kveldsekstrior
bc_glamtelt_2m_detalj_puter
bc_glamtelt_2m_b_800
bc_glamtelt_2m_1170
Glamtent_Easy2m-1
bc_glamtelt_2m_kveldsstmnng
Glamtents - luksus camping i glamping teltGlamtents er tørt og koselig uansett vær. Den kraftige bunnen med høye kanter er 100% vanntett. Den er festet med glidelås til den impregnerte teltduken. På varme dager kan veggene rulles opp, slik at den svale luften langs bakken virker som 'aircondition'.

Opplev å våkne i en god seng til fuglekvitter og morgensolen som skinner gjennom teltduken. Når lyktene tennes om kvelden, er stemningen magisk.


Alle Glamtelt for to personer er nå med vedovn.


Glamtents - luksus camping i glamping telt