Glampingtelt - Camping 4 senger

Overnatting fra 29.mai

Glampingtelt 4 er et luksustelt møblert for fire personer. Her er det komfortable enkeltsenger langs veggene og god takhøyde i midten. Tepper på gulvet og elegante møbler gjør dette til en herlig annerledes familieopplevelse! Tilgjengelig 29/5-24/8

Fra:
Til:
Voksne:
Barn:

Glampingtelt - Camping 4 senger
glamtelt_lenestoler_11
Glamtent_Mellow4-1
bc_glamtelt_4m_senter
bc_glamtelt_4m_stmng
bc_glamtelt_4m_enkltsenger
bc_glamtelt_4m_ekst

 

Glem gamle speidererfaringer eller kryping inn og ut av små telt med kaos, dårlig luft og grus i frokosten… Glampingtelt er en helt annen opplevelse - og en ganske spesiell en!


Teltene er 5 meter i diameter med 3 meter takhøyde i sentrum. Innredningen er stilig og innbydende: Ordentlige senger med dyner og nattbord. Gode tepper på gulvene, stoler, oppbevaringsplass, lykter og lamper. Teltene har strøm og vifteovn, om det skulle bli småkjølig på kvelden.

 

Les mer om teltene fra Glamping Norge.

 

Glamtents - luksus camping i glamping teltGlamtents - luksus camping i glamping teltGlamtents er tørt og koselig uansett vær. Den kraftige bunnen med høye kanter er 100% vanntett. Den er festet med glidelås til den impregnerte teltduken. På varme dager kan veggene rulles opp, slik at den svale luften langs bakken virker som 'aircondition'.

Opplev å våkne i en god seng til fuglekvitter og morgensolen som skinner gjennom teltduken. Når lyktene tennes om kvelden, er stemningen magisk.