Glampingtelt

Overnatting fra 15.mai-24.aug

Glampingtelt er "glamping" - Glamorous Camping: Store, telt med ståhøyde, teppegulv, senger og elegant møblering, strøm og varme. Komforten blir som et godt hotellrom, samtidig som du opplever å være nær naturen! Glampingteltene er møblert for to eller fire personer, der størrelsen på selve teltet er den samme. Tomannsteltene er nå alle med vedfyring. Bookbare for overnatting fra 15/5-24/8!

Glampingtelt - Camping 2p

Glampingtelt - Camping 2p

Glampingtelt 2 - møblert for to personer med dobbeltseng. Her er takhøyden og komforten god, med tepper på gulvet og elegant møblering. Dette er noe mange ikke har opplevd før - men som vi tror de vil gjøre igjen når de først har prøvd det!
Tilgjengelig i perioden 15/5-24/8!

Glampingtelt - Camping 4 senger

Glampingtelt - Camping 4 senger

Glampingtelt 4 er et luksustelt møblert for fire personer. Her er det komfortable enkeltsenger langs veggene og god takhøyde i midten. Tepper på gulvet og elegante møbler gjør dette til en herlig annerledes familieopplevelse! Tilgjengelig 29/5-24/8NB! På grunn av Covid - 19 så er noen elementer i glamtelta fjerna pga renhold.  Se ellers mer info ang Coronasituasjonen her.

 

Glem gamle speidererfaringer eller kryping inn og ut av små telt med kaos, dårlig luft og grus i frokosten… Glamtents er en helt annen opplevelse - og en ganske spesiell en!


Teltene er 5 meter i diameter med 3 meter takhøyde i sentrum. Innredningen er stilig og innbydende: Ordentlige senger med dyner og nattbord. Gode tepper på gulvene, stoler, oppbevaringsplass, lykter og lamper. Teltene har strøm og vifteovn, om det skulle bli småkjølig på kvelden.

 

På grunn av renholdet er det dessverre ikke lov med hunder/dyr i teltene.

I tomannsteltet er det evt. plass til en barneseng.
Maks 4 personer i teltene totalt.

 
Glamtents er tørt og koselig uansett vær. Den kraftige bunnen med høye kanter er 100% vanntett. Den er festet med glidelås til den impregnerte teltduken. På varme dager kan veggene rulles opp, slik at den svale luften langs bakken virker som 'aircondition'.

Opplev å våkne i en god seng til fuglekvitter og morgensolen som skinner gjennom teltduken. Når lyktene tennes om kvelden, er stemningen magisk.


 


Vanskelig å finne noe hyggeligere enn et luksustelt når kvelden og mørket senker seg.Du skal ha alvorlige søvnproblemer for ikke å kose deg i senga i et luksustelt.Du behøver ikke sitte på bakken om du er på telttur hos oss - det kan du stole på.Glamtent er nærmere Paris Hilton enn Lars Monsen.Man blir lett lys til sinns i et glamtent i mørket.
 
Glampingtelt - Sommerovernatting 15/5-24/8
glamt_2mPeace_hoy
20170512_224816
Glam_2m_Passionopprull
Glam_tomann-Easy_lyst
Glam2mannstelt_Easy_kveld
Glamt_2mPassion-m-taklykt
bc_glamtelt_4m_enkltsenger
glamtelt_kveldsstemningfra4manns
Glamt_2m_peace_800
Glamt_2m_peace_800
Jente_og_vedovn
Tepper_og_vedovn
glamtelt_lenestoler_11
Glamtent_Mellow4-1
bc_glamtelt_4m_senter
bc_glamtelt_4m_stmng
bc_glamtelt_4m_enkltsenger
bc_glamtelt_2m_sittegr
bc_glamtelt_4m_ekst
bc_glamtelt_2m_opprull
bc_glamtelt_2m_kveldsstmnng
bc_glamtelt_2m_kveldsekstrior
bc_glamtelt_2m_detalj_puter
bc_glamtelt_2m_b_800
bc_glamtelt_2m_1170
Glamtent_Easy2m-1
bc_glamtelt_2m_kveldsstmnng