Fra
Til

Glamtelt - Camping 4 senger

Overnatting fra 20.mai

Glamtelt 4 er et luksustelt møblert for fire personer. Her er det komfortable enkeltsenger langs veggene og god takhøyde i midten. Tepper på gulvet og elegante møbler gjør dette til en herlig annerledes familieopplevelse! Tilgjengelig 20/5-2/9

Fra:
Til:
Voksne:
Barn:

Glamtelt - Camping 4 senger
glamtelt_lenestoler_11
Glamtent_Mellow4-1
bc_glamtelt_4m_senter
bc_glamtelt_4m_stmng
bc_glamtelt_4m_enkltsenger
bc_glamtelt_4m_ekst


Glem gamle speidererfaringer eller kryping inn og ut av små telt med kaos, dårlig luft og grus i frokosten… Glamtents er en helt annen opplevelse - og en ganske spesiell en!


Teltene er 5 meter i diameter med 3 meter takhøyde i sentrum. Innredningen er stilig og innbydende: Ordentlige senger med dyner og nattbord. Gode tepper på gulvene, stoler, oppbevaringsplass, lykter og lamper. Teltene har strøm og vifteovn, om det skulle bli småkjølig på kvelden.Glamtents - luksus camping i glamping teltGlamtents - luksus camping i glamping teltGlamtents er tørt og koselig uansett vær. Den kraftige bunnen med høye kanter er 100% vanntett. Den er festet med glidelås til den impregnerte teltduken. På varme dager kan veggene rulles opp, slik at den svale luften langs bakken virker som 'aircondition'.

Opplev å våkne i en god seng til fuglekvitter og morgensolen som skinner gjennom teltduken. Når lyktene tennes om kvelden, er stemningen magisk.