Fra
Til

  

Glamping

Overnatting fra 20.mai-2.sept

Glamtents er "glamping" - Glamorous Camping: Store, telt med ståhøyde, teppegulv, senger og elegant møblering, strøm og varme. Komforten blir som et godt hotellrom, samtidig som du opplever å være nær naturen! Glamteltene er møblert for to eller fire personer, der størrelsen på selve teltet er den samme. Tomannsteltene er nå alle med vedfyring. Bookbare for overnatting fra 20/5-2/9!

Luksustelt - Camping 2p

Luksustelt - Camping 2p

Glamtelt 2 - møblert for to personer med dobbeltseng. Her er takhøyden og komforten god, med tepper på gulvet og elegant møblering. Dette er noe mange ikke har opplevd før - men som vi tror de vil gjøre igjen når de først har prøvd det!
Tilgjengelig i perioden 20/5-2/9!

Glamtelt - Camping 4 senger

Glamtelt - Camping 4 senger

Glamtelt 4 er et luksustelt møblert for fire personer. Her er det komfortable enkeltsenger langs veggene og god takhøyde i midten. Tepper på gulvet og elegante møbler gjør dette til en herlig annerledes familieopplevelse! Tilgjengelig 20/5-2/9

Fra:
Til:
Voksne:
Barn:


Glem gamle speidererfaringer eller kryping inn og ut av små telt med kaos, dårlig luft og grus i frokosten… Glamtents er en helt annen opplevelse - og en ganske spesiell en!


Teltene er 5 meter i diameter med 3 meter takhøyde i sentrum. Innredningen er stilig og innbydende: Ordentlige senger med dyner og nattbord. Gode tepper på gulvene, stoler, oppbevaringsplass, lykter og lamper. Teltene har strøm og vifteovn, om det skulle bli småkjølig på kvelden.

Glamtents er tørt og koselig uansett vær. Den kraftige bunnen med høye kanter er 100% vanntett. Den er festet med glidelås til den impregnerte teltduken. På varme dager kan veggene rulles opp, slik at den svale luften langs bakken virker som 'aircondition'.

Opplev å våkne i en god seng til fuglekvitter og morgensolen som skinner gjennom teltduken. Når lyktene tennes om kvelden, er stemningen magisk.


 


Vanskelig å finne noe hyggeligere enn et luksustelt når kvelden og mørket senker seg.Du skal ha alvorlige søvnproblemer for ikke å kose deg i senga i et luksustelt.Du behøver ikke sitte på bakken om du er på telttur hos oss - det kan du stole på.Glamtent er nærmere Paris Hilton enn Lars Monsen.Man blir lett lys til sinns i et glamtent i mørket.
 
Glamtelt - Sommerovernatting 20/5-2/9
Hytte-Soverom-Feriepark.no
Hytte_stue_fugleperspektivfrahems
Hytte_stue_vaar
Plantegning-Hytte-4p
Hytte-Utsikt-Hallingdal-Feriepark
Hytte-Interior-Hallingdal-Feriepark
vinterhytte_portrett_brye
Hytte-Kjokken-Feriepark.no
Hytte-Stue-Feriepark.no
Hytte-Bad-Feriepark.no