Fra
Til

Hytter til leie i Hallingdal Feriepark

Arkitekttegnede hytter til gode priser

Lekre, moderne, arkitekttegnede hytter med sengeplass for 4, 6 eller 8 personer. Fantastisk beliggenhet langs Hallingdaslelva. Lyst, stilig med høy komfort og trivselsfaktor. Dette er noe annet enn tradisjonelle campinghytter! Fra våre Hytter i Hallingdal Feriepark på Ål har du kort kjørevei til Gol, Geilo og Hemsedal.
- Hytte med 6 sengeplasser >

- Ny Funkishytte med 6 sengeplasser ›

- Hytte med 8 sengeplasser >

- Hytte med 4 sengeplasser (tilr. for handicapede) >

Hytte til leie med 4 sengeplasser (tilrettelagt for handicapede)

Hytte til leie med 4 sengeplasser (tilrettelagt for handicapede)

Moderne, design hytter til leie med sengeplass for 4. Flott beliggenhet med terrasse langs elva. Lyst, stilig, med høy komfort - her kan dere ha en herlig hytteferie i Hallingdal!

Hytte til leie med 6 sengeplasser

Hytte til leie med 6 sengeplasser

Lekre, moderne hytter til leie med sengeplass for 6. Flott beliggenhet med terrasse langs elva. Lyst, stilig, høy komfort - ha en herlig hytteferie her!
Hytte til leie med 8 sengeplasser

Hytte til leie med 8 sengeplasser

Helt nye, moderne og lyse hytter med strålende beliggenhet langs elven. Hyttene er på 49 kvm med 3 soverom, ett soverom med dobbeltseng, ett soverom med en 1 køyeseng og ett soverom med 2 køyesenger.
Ny Funkishytte med 6 sengeplasser

Ny Funkishytte med 6 sengeplasser

Sensommeren 2018 kom fire nye hytter på plass. Disse hyttene har tre soverom og egner seg utmerket for opptil 6 personer, i alle fall hvis noen av dem er barn. Hyttene er svært moderne, med luftig takhøyde og store glassflater mot elven. Åpen kjøkkenløsning,  lekkert baderom, tv og wifi.

Styltehytta - nå oppgradert!

Styltehytta - nå oppgradert!

Bo nærmere stjernene i styltehytta! Den har fått en real oppgradering - med nye håndlagde møbler fra Fjellmøbler, som gir den det eksklusive preget hytta fortjener. Bo enda tettere på naturen, våkn opp på nivå med fuglene og nyt morgensolen med panoramautsikt på balkongen! Styltehytta har to sengeplasser, så den er ikke ideell til storfamilier