Hytter og Camping i Ål på Hallingdal Feriepark

Camping for bobil, caravan og telt - og flotte hytter til leie

Bo langs elven i en av våre moderne, flotte arkitekttegnede hytter. Eller hev deg over alle andre i den unike styltehytten! Kommer du med campingvogn eller bobil, har vi Norges mest komfortable plasser, på hele 140 kvm. Du kan selvfølgelig også bo i telt. Fra Hallingdal Feriepark på Ål har du kort vei til Gol, Geilo og Hemsedal.
Bedrift eller behov for et temporært bosted for korttidsleie eller langtidsleie? Kontakt oss på e-post for et godt tilbud på hytte!
Se våre fasiliteter >

Hytter

Hytter

Lekre, moderne, arkitekttegnede hytter med sengeplass for 4, 6 eller 8 personer. Fantastisk beliggenhet langs Hallingdaslelva. Lyst, stilig med høy komfort og trivselsfaktor. Dette er noe annet enn tradisjonelle campinghytter! Fra våre Hytter i Hallingdal Feriepark på Ål har du kort kjørevei til Gol, Geilo og Hemsedal.
- Hytte med 6 sengeplasser >

- Ny Funkishytte med 6 sengeplasser ›

- Hytte med 8 sengeplasser >

- Hytte med 4 sengeplasser (tilr. for handicapede) >

Styltehytta

Styltehytta

Bo nærmere stjernene i styltehytta! Bo enda tettere på naturen, våkn opp på nivå med fuglene og nyt morgensolen med panoramautsikt på balkongen! Med lokalt interiør - håndlagde møbler fra Fjellmøbler, som gir den det eksklusive preget hytta fortjener. Styltehytta har to sengeplasser, så den er ikke ideell til storfamilier

Camping - Comfortplass for campingvogn / caravan

Camping - Comfortplass for campingvogn / caravan

Comfortplass på hele ca 140 kvm, desidert romsligere enn noe annet sted i Norden! Velg beliggenhet selv online ved bestilling. Tilgang til 16 amp strøm (NB! Krever 1 fas kontakt. Kan leies eller kjøpes i resepsjonen), vann+avløp(i frostfire årstider), kabel-tv og wifi (Ikke beregna for streaming).

Alle gjester har fri tilgang til vårt delikate sanitæranlegg og felleskjøkken.

Vi tilbyr et begrenset antall helårsplasser - ta kontakt for mer informasjon. Se for øvrig også under tilbud og pakker

Bobilplass

Bobilplass

Våre standard bobilplasser har enkel adkomst fra veien. Hver plass er ca 110 kvm stor og har tilgang til 16 amp strøm (NB! Krever 1 fas kontakt. Kan leies eller kjøpes i resepsjonen), vann+avløp til gråvann (i frostfrie årstider), kabel-tv og wifi (Ikke beregna for streaming). Alle våre gjester har fri tilgang til vårt delikate sanitæranlegg og felleskjøkken.

Nå har vi også korttidsplasser til en litt billigere pris. Disse må bestilles på telefon 32699200

Camping - Plass for Campingvogn/Caravan

Camping - Plass for Campingvogn/Caravan

Standardplassene er på ca 110 kvm. Med komfortplass er "tomta" på hele 140 kvm. Velg beliggenhet selv! Alle har tilgang til 16 amp strøm (NB! Krever 1 fas kontakt. Kan leies eller kjøpes i resepsjonen), vann/avløp (sommer) , kabel-TV og wifi (Ikke beregna for streaming).

Alle våre gjester har fri tilgang til vårt delikate sanitæranlegg og felleskjøkken.

Et begrenset antall helårsplasser - ta kontakt for mer informasjon.

Standardplass hele juli måned tilbys for kr 10.000,-

Se for øvrig under tilbud og pakker.

Plass for telt

Plass for telt

Teltplassene våre er lokalisert på vestsiden av ferieparken. Teltplassene er romslige og har tilgang til 16 amp strøm, vann, avløp, kabel-TV og WiFi (Ikke beregna for streaming). God plass til telt, sittegruppe og bil på egen plass. Alle våre gjester har fri tilgang til vårt delikate sanitæranlegg og felleskjøkken.

Glampingtelt - Sommerovernatting 15/5-24/8

Glampingtelt - Sommerovernatting 15/5-24/8

Glampingtelt er "glamping" - Glamorous Camping: Store, telt med ståhøyde, teppegulv, senger og elegant møblering, strøm og varme. Komforten blir som et godt hotellrom, samtidig som du opplever å være nær naturen! Glampingteltene er møblert for to eller fire personer, der størrelsen på selve teltet er den samme. Tomannsteltene er nå alle med vedfyring. Bookbare for overnatting fra 15/5-24/8!