Til Bestilling

Toradertrioen og Hallingdal Kraftlag

Bergtatt Bistro - Myrovegen 15

 25.01.2014 06:00 - 14:00
 

Hallingdal Kraftlag vil lørdag 25. januar gi publikum en smaksprøve på CD'en som vil ha slitt "slepp" under Den Norske Folkemusikkveka sist i mai. Først blir det konsert - senere på kvelden blir det mulighet å teste ut låtenes dansbarhet. Dansemusikken vil bli besørget både av Kraftlaget og Toradertrioen. Karene gleder seg til å spille på hjemmebane, så det er bare å møte opp og ta danseskoene med".

Konsert med Toradertrioen og Hallingdal Kraftlag fra kl 18-19.
3 retters meny i Bergtatt Bistro fra kl 19 og dans fra ca kl 22.

Inngangspris på konserten er 250 kr. Cover charge 150 kr for å komme inn etter kl 2130 når det skal være dans. De som velger å kjøpe Dagens 3 retters meny til 480 kr får både konsert og dans inkludert i prisen!

 

Lyst til å danse og feste til langt på natt - uten lang vei hjem? Husk at elvehytte kan leies på weekend-tilbud fra kun kr 900 per døgn! Les mer og bestill HER 


Kontakt    |    Veibeskrivelse    |    get iCal link

"Hallingdal Kraftlag skal i studio siste helga i februar for å spille inn sin sjette CD. Det begynner å bli noen år siden forrige utgivelse (2005), og kapellmesteren i laget - Jostein Sørbøen - har i denne perioden laget en samling av nye låter som Kraftlaget nå ønsker å gi ut.

Øvingsperioden er godt i gang, og det passer veldig bra med en generalprøve på innspillingsstoffet for et interessert publikum. Hallingdal Kraftlag kom med sin første utgivelse i 1990, også den gang kun med låter komponert av Jostein Sørbøen. Den ble nominert til Spellemannsprisen. I de påfølgende år ble det nye låter og nye innspillinger og massevis av spilleoppdrag både i Norge og Sverige. Med denne nye innspillingen har Jostein Sørbøen komponert, spilt inn og gitt ut tett oppunder 100 låter for torader. Han har mottatt flere priser for sitt bidrag til tradisjonsmusikken. Priser har også hans medspiller gjennom alle år; Oddvar Fingarsen mottatt. Disse to har musikalsk fartstid sammen tilbake til 1979 - både i Toradertrioen og Hallingdal Kraftlag.

Kompet i Kraftlaget består nå av Terje Tandberg på kontrabass og Jostein Fingarsen på gitar.

 
 
 

Hallingdal Feriepark AS | Adresse: Myrovegen 15, 3570 Ål | Telefon: 32 69 92 00 | E-post: post@feriepark.no