Fra
Til

  

Nyheter fra Hallingdal Feriepark

Få med deg det siste i ferieparken.

Sterk konkurranse i Samspretten!

Du finner Geir stående rundt om i hele Hallingdal for tida. Blant annet på KIWI som stiller sterkt i Samspretten. Stor oppslutning også i år; Radio Norge er selvfølgelig med! Landkreditt og Ustekveikja stiller lag. Kjells Skiklubb melder om 5 året! Øygard AS, Hallingplast og Ål hytta det samme. Og mange mange flere gjengangere kjenner vi igjen på lista! Check it out!

Les mer   

HYTTE HALV PRIS I UKE 11 OG 12

Ga vinterferien mersmak - eller gikk du glipp av den? Grip sjansen til en herlig hytteferie med snø og ski i fjellet - når vi gir 50 rabatt på hytteleie i uke 11 og 12! Våre designhytter er romslige, lyse og komfortable - med store vinduer og terrasse mot elven.

Les mer   

Hallingdal Feriepark Eiendom inn i Mjøsa

Hallingdal Feriepark Eiendom utvider ytterligere! Vi har nå kjøpt oss inn i Mjøsa Ferie og Fritidssenter ved Brumunddal, 10 minutter nord for Hamar.

 

Les mer   

Hytteferie i Hallingdal

Bo i våre design hytter - Naturskjønt ved elva! Lyse og stilige hytter med høy komfort og trivselsfaktor. Varmekabler i alle gulv, peis, tv, wifi og åpen kjøkkenløsning. Book hytteferien nå! 

Les mer   

BLI BEDRE PÅ SKI! SKIKURS MED VIBEKE SKOFTERUD 13-15. FEBRUAR

Vibeke Skofterud er instruktør for treningsøkter med tips, personlige kommentarer, video og gjennomgang. Odd-Bjørn Hjelmeset har også bidratt i utviklingen av opplegget, som passer både for små grupper og enkeltpersoner. TEAM GEIR SCHAU har også treningssamling i Ferieparken denne helgen.

Les mer   

Klatreparken Høyt & Lavt har åpna for sesongen!
 

Klatreparken Høyt & Lavt har åpna for sesongen!

Åpent hver helg i vår, helligdager og langhelger og så daglig i sommerferien. For alle over 110 cm. Vi tar også i mot grupper på forespørsel.

Les mer   

Hurramegrundt! Kjempe lekeland
 

Hurramegrundt! Kjempe lekeland

Største innendørs lekeland mellom Oslo og Bergen! Klatre, skli, krabbe, hoppe, stupe, rulle, svinge deg i tau, løpe, rope, le, trille… Så mye gøy å gjøre at du nesten begynner å håpe at det skal regne! Åpent hver lørdag og søndag, samt i alle skoleferier.

Les mer   

KICK ASS KICK OFF
 

KICK ASS KICK OFF

Vi våger å påstå at Hallingdal Feriepark er blant landets råeste arenaer for Kick off, teambuilding og andre sosiale begivenheter for grupper! Vi viser gjerne til referanser!

Les mer   

Klatreparken Høyt & Lavt Hallingdal

Klatreparken er nå stengt for vinteren og fordi vi installerer et enda bedre sikkerhetssystem. Vi ønsker velkommen tilbake våren 2017 til morsomme klatre-utfordringer for hele familien, "fritt fall" og to 250-meters zip-lines tvers over Hallingdalselva!


LES MER OM KLATREPARKEN ›

Bergtatt Bistro - NYHETER på menyen

Sulten? Tørst? Eller bare lyst på en smakfull opplevelse? Bistroen er ÅPEN HVER DAG - med de herligste lunsj - retter og kaker fra kl 11.30 og middag a la carte fra kl 16.00. Prøv nyheten fersk skrei eller en av våre nye forretter!

Les mer   

Hallingdal 4H - besøksgård

Kalle Kanin, Gisle Gris, Pål Fugl, Agnes gås og alle de andre vennene på Hallingdal 4H - besøksgård vil gjerne ha besøk av deg! Besøksgården er en koselig opplevelse der barna får komme tett på mange ulike dyr, i tillegg til aktiviteter som ponniridning, foring og eggsanking! Åpen hver helg og daglig i høstferien!

Les mer ›

Klatreparken Høyt & Lavt

Klatreparken er åpen HVER HELG. Med morsomme utfordringer for hele familien: Seks ulike løyper - over 50 apparater i stolper og trær. NYHET 2016: Klatreparken har utvides med 2 ziplines på over 250 meter, tvers over Hallingdalselva! I tillegg har vi åpnet en helt ny familieløype med 11 nye hinder, blant annet stort spidernett og klatreplanker.

Les mer ›

Velkommen til herlig hytteferie i Hallingdal
 

Velkommen til herlig hytteferie i Hallingdal

Våre arkitekttegnede hytter med sengeplass for 4, 6 eller 8 ligger rett ved elven, er lyse og stilige med høy komfort og trivselsfaktor. Varmekabler i alle gulv, peis, tv, wifi, åpen kjøkkenløsning baderom.

Les mer