Fra
Til

Nyheter fra Hallingdal Feriepark

Få med deg det siste i ferieparken.

First Camp Arcus-Luleå

er åpen året rundt med magiske sommerdager og vakkert vinterlandskap. På Luleås nordlige kyst venter et ypperlig naturliv. På fisketuren fanges dagens kveldsmat i form av gjedde direkte fra Lule-elven!

Les mer   

Vinterpark for barn

Våren er kommet til bygda, så vinterparken er ikke lenger åpen. Fortsatt fine skiforhold på fjellet og Ål skisenter har også åpent hele påska.

Vi har egen skøytebane, akebakke og en 3 km langrennsløype, halvparken er lysløype. Alt trygt og godt inne i selve parken og like i nærheten av hytter og plasser og restaurant. 

Les mer   

HØYFJELLET PÅ SYKKEL

Gøyal og fartsfylt sykkelhelg med fine turer for hele familien! Dyktige guider fra Hillbilly MTB tar dere med på tur i noe av landets vakreste fjellandskap, leik for alle i sykkelpark med spennende løyper, doseringer og hopp, og “Veståsen Enduro” - sykkeltur fra toppen av fjellet via varierte strekk og stier, helt ned i ferieparken. Vi deler i flere grupper, slik at alle, også barna, får passe tempo og utfordringsgrad.

Les mer   

Nyhet 2017: Glamping-telt

Glamping er et begrep som har bredt om seg i Europa de senere årene. Det kommer av GLAmorous camPING - rett og slett camping med et svært høyt komfortnivå. Vi har utleie på seks luksuriøse, store tekstiltelt plassert på våre flotteste plasser, fullt møblert med gode senger, innreda med lykter og tepper!

Les mer   

Meld deg på straks - deltakeravgiften stiger 1/12

Fram til 1/12 er deltakeravgiften kun kr 550 (+ lisens).

Etter denne dato blir deltakeravgiften kr 750 (inntil 1. mars)
Meld deg på Heilspretten eller Halvspretten og ikke minst laget / vennegjengen / kollegaene el.l på Samspretten!

NYHET: Forenklet påmelding for grupper/bedrifter

GÅ TIL PÅMELDING

Les mer   

First Camp Sibbarp-Malmö

En vakker campingplass i Malmö, med utsikt over Øresundsbron og sykkelavstand til byen. På First Camp Sibbarp-Malmö kan du kombinere byferien med avslappende og hyggelige dager ved havet. I Malmö, København, Lund og Österlen finnes mange muligheter for utflukter, sightseeing, shopping, underholdning og utendørsaktiviteter.

Les mer   

Sterk konkurranse i Samspretten!

Du finner Geir stående rundt om i hele Hallingdal for tida. Blant annet på KIWI som stiller sterkt i Samspretten. Stor oppslutning også i år; Radio Norge er selvfølgelig med! Landkreditt og Ustekveikja stiller lag. Kjells Skiklubb melder om 5 året! Øygard AS, Hallingplast og Ål hytta det samme. Og mange mange flere gjengangere kjenner vi igjen på lista! Check it out!

Les mer   

HYTTE HALV PRIS I UKE 11 OG 12

Ga vinterferien mersmak - eller gikk du glipp av den? Grip sjansen til en herlig hytteferie med snø og ski i fjellet - når vi gir 50 rabatt på hytteleie i uke 11 og 12! Våre designhytter er romslige, lyse og komfortable - med store vinduer og terrasse mot elven.

Les mer   

Hallingdal Feriepark Eiendom inn i Mjøsa

Hallingdal Feriepark Eiendom utvider ytterligere! Vi har nå kjøpt oss inn i Mjøsa Ferie og Fritidssenter ved Brumunddal, 10 minutter nord for Hamar.

 

Les mer   

Hytteferie i Hallingdal

Bo i våre design hytter - Naturskjønt ved elva! Lyse og stilige hytter med høy komfort og trivselsfaktor. Varmekabler i alle gulv, peis, tv, wifi og åpen kjøkkenløsning. Book hytteferien nå! 

Les mer   

BLI BEDRE PÅ SKI! SKIKURS MED VIBEKE SKOFTERUD 13-15. FEBRUAR

Vibeke Skofterud er instruktør for treningsøkter med tips, personlige kommentarer, video og gjennomgang. Odd-Bjørn Hjelmeset har også bidratt i utviklingen av opplegget, som passer både for små grupper og enkeltpersoner. TEAM GEIR SCHAU har også treningssamling i Ferieparken denne helgen.

Les mer   

Klatreparken Høyt & Lavt har åpna for sesongen!
 

Klatreparken Høyt & Lavt har åpna for sesongen!

Åpent hver helg i vår, helligdager og langhelger og så daglig i sommerferien. For alle over 110 cm. Vi tar også i mot grupper på forespørsel.

Les mer   

Hurramegrundt! Kjempe lekeland
 

Hurramegrundt! Kjempe lekeland

Største innendørs lekeland mellom Oslo og Bergen! Klatre, skli, krabbe, hoppe, stupe, rulle, svinge deg i tau, løpe, rope, le, trille… Så mye gøy å gjøre at du nesten begynner å håpe at det skal regne! Åpent hver lørdag og søndag, samt i alle skoleferier.

Les mer   

KICK ASS KICK OFF
 

KICK ASS KICK OFF

Vi våger å påstå at Hallingdal Feriepark er blant landets råeste arenaer for Kick off, teambuilding og andre sosiale begivenheter for grupper! Vi viser gjerne til referanser!

Les mer   

Klatreparken Høyt & Lavt Hallingdal

Klatreparken er nå stengt for vinteren og fordi vi installerer et enda bedre sikkerhetssystem. Vi ønsker velkommen tilbake våren 2017 til morsomme klatre-utfordringer for hele familien, "fritt fall" og to 250-meters zip-lines tvers over Hallingdalselva!


LES MER OM KLATREPARKEN ›

Bergtatt Bistro - NYHETER på menyen

Sulten? Tørst? Eller bare lyst på en smakfull opplevelse? Bistroen er ÅPEN HVER DAG - med de herligste lunsj - retter og kaker fra kl 11.30 og middag a la carte fra kl 16.00. Prøv nyheten fersk skrei eller en av våre nye forretter!

Les mer   

Hallingdal 4H - besøksgård

Kalle Kanin, Gisle Gris, Pål Fugl, Agnes gås og alle de andre vennene på Hallingdal 4H - besøksgård vil gjerne ha besøk av deg! Besøksgården er en koselig opplevelse der barna får komme tett på mange ulike dyr, i tillegg til aktiviteter som ponniridning, foring og eggsanking! Åpen hver helg og daglig i høstferien!

Les mer ›

Klatreparken Høyt & Lavt

Klatreparken er åpen HVER HELG. Med morsomme utfordringer for hele familien: Seks ulike løyper - over 50 apparater i stolper og trær. NYHET 2016: Klatreparken har utvides med 2 ziplines på over 250 meter, tvers over Hallingdalselva! I tillegg har vi åpnet en helt ny familieløype med 11 nye hinder, blant annet stort spidernett og klatreplanker.

Les mer ›

Velkommen til herlig hytteferie i Hallingdal
 

Velkommen til herlig hytteferie i Hallingdal

Våre arkitekttegnede hytter med sengeplass for 4, 6 eller 8 ligger rett ved elven, er lyse og stilige med høy komfort og trivselsfaktor. Varmekabler i alle gulv, peis, tv, wifi, åpen kjøkkenløsning baderom.

Les mer