Til Bestilling

 • VAMP familiekonsert 26/7
   

  VAMP familiekonsert 26/7

  Vamp spiller familiekonsert i Hallingdal Feriepark søndag 26/7

   

  LES MER ›

 • DROLSUM STASJON PÅ BERGTATT 17.APRIL
   

  DROLSUM STASJON PÅ BERGTATT 17.APRIL

  Ferieparken svingte kolossalt da Drolsum spilte her i fjor. Drolsum Stasjon er et av Norges mest fremadstormende strengelag. De byr opp til fest hver gang de tar frem sin mandolin, banjo, kontrabass, fele, dobro, cello og to gitarer! Her kan det bli fullt, så løp og kjøp billett.

 • JULEJAM 3. JULEDAG
   

  JULEJAM 3. JULEDAG

  Tradisjonen tro blir det selvfølgelig JULEJAM i Bergtatt! Alltid knakende bra!! Treff kjente og kjære fjes som samles for god mat, god drikke, god musikk og ikke minst en god fest!!! Husbandet er klar kl 22 -  slenge deg med! Kom gjerne med ønsker eller send oss en melding på facebooksida vår! Det er og mulig å øve med husbandet i forkant. Vi starter presis kl 22!

  Fredagsjam i parken sin FACEBOOK!

 • Vennebyen kommer fredag 10/7 og lørdag 11/7 kl 17.00
   

  Vennebyen kommer fredag 10/7 og lørdag 11/7 kl 17.00

  Møt Apa, Ted og Elfie når Vennebyen holder Live-moro i Hallingdal Feriepark!

  LES MER ›

 • VINTERSONG - Sigrid Moldestad m/ Oslo Strings SØNDAG 6.12
   

  VINTERSONG - Sigrid Moldestad m/ Oslo Strings SØNDAG 6.12

  Folkekjære og kritikerroste Sigrid Moldestad har med seg Oslo Strings på førjuls-turneen “Vintersong”. Det blir garantert et stemningsfullt Bergtatt Bistro som fylles med vakker musikk nå i mørketiden. Vær en av de første til å teste nye HALLINGBILLETT! Sikre deg billetter her NÅ!

  LES MER ›

 • Hallingdal Feriepark overtar Ekeberg og Bogstad Camping
   

  Hallingdal Feriepark overtar Ekeberg og Bogstad Camping

  Hallingdal Feriepark overtar driften av to av Oslos største campingplasser; Bogstad Camping og Ekeberg Camping, fra Norges Automobil-Forbund (NAF). I løpet av 2016 og 2017, vil Hallingdal Feriepark iverksette oppgradering av campingplassene. Spesielt ved Bogstad Camping vil en del av fasilitetene blir oppgradert for å gi en bedre gjesteopplevelse – hele året.

 • MARCUS & MARTINUS - I DAG kl 18.00   søndag 12/7
   

  MARCUS & MARTINUS - I DAG kl 18.00 søndag 12/7

  Marcus og Martinus vant MGPjr 2012 og er siden kjent fra en rekke TV-opptredener. Nå kommer tvillingene og holder konsert i Hallingdal Feriepark!  

  LES MER ›

 • BERGO'S BERME SPILLER CLASSIC SOUL OG R&B LØRDAG 14. FEBRUAR
   

  BERGO'S BERME SPILLER CLASSIC SOUL OG R&B LØRDAG 14. FEBRUAR

  Gjett om dette skal svinge: Bergo's Berme er 11 garva musikere med full blåserekke, to vokalister og et repertoar av classic soul, vintage rhythm 'n blues og mykji attåt!

  LES MER

 • ATV-safari er en gøyal opplevelse som er ny for de fleste!
   

  ATV-safari er en gøyal opplevelse som er ny for de fleste!

  ATV-safari gir en flott kombinasjon av fart og naturopplevelse. Dere kan velge å kjøre med eller uten guideTuren går opp i fjellterreng, dette er en annerledes form for fjellopplevelse - for ikke å snakke om hvor deilig det kan være å spise lunsj i det blå! Vi sender ut kokk og servitør alt etter behov!

   

 • Naturfag rocker! med PK - Søndag 3. juli.
   

  Naturfag rocker! med PK - Søndag 3. juli.

  Forvent høye smell, store flammer, flygende ting, eksplosiv cola, mange baller i lufta hos oss søndag 3. juli! Et interaktivt familieshow av PK - fra den spektakulære serien "Barn ingen adgang" på NRK Super!

   

  LES MER & KJØP BILLETTER

 • NYHET: BERGTATT TAMEDHEIM OG PIZZA
   

  NYHET: BERGTATT TAMEDHEIM OG PIZZA

  Lyst på noe ekstra godt, men ikke lyst til å lage mat lenge eller sitte på restaurant? Nå kan du bestille og hente hjem blant annet lammeburgeren eller herlige pizzaer!

  Se MENY > • 2015 BESTILLE JULEBORD!
   

  2015 BESTILLE JULEBORD!

  Bergtatt Bistro er stedet for god julestemning med krydderier, lukter, fyr på peisen, fakler, et gigantisk juletre, levende musikk og selvfølgelig et bugnende julebord. Hver lørdag fra 28.11. Noen lørdager begynner å fylles, så book bord nå! Det er også lov å bare komme for festen! Garantert god stemning når DJ Jonas1 (Fra låvefesten etter Hellbillies!) eller Reflex drar i gang! 

 • NYTT Nyttårsopplegg på Bergtatt!
   

  NYTT Nyttårsopplegg på Bergtatt!

  NYTT for nyttårsaften på Bergtatt Bistro: Fra kl 22.00 spiller RETRO opp - det skal bli FYRVERKERI på flere måter! Cover charge kr 150 for etternølere som ikke er med på den herlige supéen.

 • SKIKURS MED VIBEKE SKOFTERUD 25-27. JANUAR
   

  SKIKURS MED VIBEKE SKOFTERUD 25-27. JANUAR

  For deg som vil ha større glede av skituren - med fokus på bedre flyt og teknikk. Få gode tips til å forberede langrennsteknikken av Vibeke Skofterud. Kurset passer for deg, lag, vennegjengen eller bedriften. Selvfølgelig også like mye sosial moro med førsteklasses måltider i Bergtatt Bistro. Fortsatt ledige plasser.

  LES MER HER ›

 • Bergtatt Bistro - HØSTNYHETER på menyen
   

  Bergtatt Bistro - HØSTNYHETER på menyen

  Sulten? Tørst? Eller bare lyst på en smakfull opplevelse? Bistroen er ÅPEN HVER DAG - med de herligste lunsj - retter og kaker fra kl 11.30 og middag a la carte  fra kl 16.00. Nyheter på menyen er bl.a lammeskank - herlig høstkost!

 • Jyllands morsomste mann!
   

  Jyllands morsomste mann!

  Steve Hart ankommer Ål og Hallingdal Feriepark 18. juli. Han vil vandre rundt i 4H-gården og gjøgle glaskap med stor og små, dyr og mennesker, lære bort magiske trck i trylleworkshop med barna, samt spille og underholde på kveldstid i bergtatt Bistro. Det er dajli å være i Hallingdal når Jyllands morsomste mann har tatt turen fra Danmark.

  Les mer ›

 • Ukesprogram i sommerferien
   

  Ukesprogram i sommerferien

  Bli med våre aktivitetsguider på masse aktiviteter hver dag i  sommerferien! Fotball, såpesklie,maling, skattejakt, barnekino, slakk line-kurs, bålkos, kanotur og mye mer for både små barn og store barn!

 • Aktivitetsprogram i sommerferien 2017
   

  Aktivitetsprogram i sommerferien 2017

  Bli med våre aktivitetsguider på masse aktiviteter hver dag i  sommerferien! Ballspill og lek, såpesklie, maling, skattejakt, barnekino, naturforsking, bålkos og mye mer for både små og store barn!

 • HØSTFERIE - MASSE MORO FOR STORE OG SMÅ!-2015
   

  HØSTFERIE - MASSE MORO FOR STORE OG SMÅ!-2015

  I høstferien er fjellet ekstra vakkert. Og i tillegg skjer det ekstra mye morsomt i ferieparken, både for barn og voksne! Lekeland, Høyt&Lavt og 4H-gården er åpen hver dag i de to ferieukene. Sjekk vårt fyldige høstferieprogram!

 • Påskemoro for små og store - 2017
   

  Påskemoro for små og store - 2017

  Masse aktiviteter her i parken i påsken! Barna kan være med på tegnekonkurranse, vår populære familiequiz, koketeater, barne og ungdoms kino og ikke minst den store Påskeeggjakten! Skjærtorsdag har vi stort familieshow fra utescena!

 • NBCC Årets Topp Campingplass
   

  NBCC Årets Topp Campingplass

  Ikke nok med at vi nylig ble tildelt Tripadvisors Fortreffelighetsbevis: Nå er Hallingdal Feriepark kåret til Årets Topp Campingplass av NBCC (Norsk Bobil & Caravan Club)! Kriteriene for kåringen er miljø, service, kvalitet og originalitet. Bildet viser overrekkelsen av diplom fra NBCC president Bjørn R. Johansen til vår gladlige leder Henrik.

 

Hallingdal Feriepark AS | Adresse: Myrovegen 15, 3570 Ål | Telefon: 32 69 92 00 | E-post: post@feriepark.no