Førsteklasses konferansesal for opptil 80 personer med alle fasiliteter og tekniske hjelpemidler

Til Bestilling

 

Kick Ass Kick Off er når

”fly sammen” ikke betyr ”reise sammen”, men FLY SAMMEN!

 Noen kick off-arrangement utmerker seg med flotte saler, konferanserom med Powerpoint og myke stoler som man våkner i akkurat tidsnok til å oppleve de høye smørbrødene til lunsj... Det er vel og bra, men Hallingdal Feriepark er ikke slik.

Vi kan forsåvidt tilby flotte nok konferanserom – og lage like høye smørbrød. Men vi byr på arrangementer med opplevelser, med fart, oksygen, bevegelse, vind i håret og i det hele tatt EN-ER-GI langt utover det ordinære!

Vi tror at folk som har flydd gjennom lufta sammen, klatret, svingt seg i tau, padlet, syklet, akt eller ridd sammen, også arbeider bedre sammen!

 

 

Offroad sykkelturer med guide på stier og i fantastiske fjellterreng

 

Etter aktive fysiske økter og opplevelser, kan problemstillinger og utfordringer diskuteres - og resultater oppnås - i en uformell, avslappet setting, både i mindre sammenhenger i hyttene - og selvfølgelig i lounge, bar og restauranten Bergtatt Bistro.

 

Bergtatt Bistro serverer den aller beste mat og drikke

 

TEAMBUILDING er når ALLE ambisiøse medarbeidere kan KLATRE SAMMEN!

Hallingdal Feriepark er åpen hele året, like fint sommer som vinter. Her kan dere få utfordringer i den største og råeste klatreparken du finner nord for Oslo: Høyt&Lavt i Hallingdal Feriepark inneholder mer enn 50 apparater på stolper og i trær, med løyper tilpasset forskjellige råskapsnivåer - noe som passer for alt fra ekstreme tøffinger til pysete kontorister. Rett i nærheten er noe av landets flotteste fjellterreng for vandringsturer og landets antatt beste løypeutvalg for sti- og terrengsykling! Eller hvorfor ikke felles ATV-safari med piknik i fjellheimen? Eller sandvolleyball-turnering? 
Vi samarbeider også med Høve Støtt og M-Event for mer eller mindre pedagogiske og underholdende arrangement. 

ATV-safari er en gøyal tur! Nærkontakt med naturen samtidig som du får fartsfølelse med det åpne kjøretøyet.

 

Vi våger å påstå at Hallingdal Feriepark må være blant landets råeste arenaer for Kick off, teambuilding, julebord og andre sosiale begivenheter for virksomheten. Og det er ikke bare noe vi sier. Les tilbakemelding fra noen av våre kunder: FazerSilvergreen. 

 

Vi hjelper selvfølgelig til med å skreddersy opplegg og tilrettelegge hele seansen sammen med dere. Fortell oss hva målet med turen er, så kan vi ta oss av det meste!

Vi ser frem til å ønske dere entusiastisk og energisk velkommen! 

 

LES MER om aktiviteter, konferansefasiliteter, osv HER

 

 
 

Hallingdal Feriepark AS | Adresse: Myrovegen 15, 3570 Ål | Telefon: 32 69 92 00 | E-post: post@feriepark.no